Първият официален магазин на Xiaomi отваря врати в Paradise Center
Секция: Технологии
28 Юли 2021 17:38
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Първият официален магазин на Xiaomi отваря врати в Paradise Center

Магазинът ще посрещне първите си клиенти на 31-виюли от 10:00ч.

/КРОСС/ Световният технологичен лидер Xiaomi ще отвори своя първи официален магазин в България на 31-ви юли в столичния Paradise Center, ниво 0, бул. Черни връх 100, София. Лентата официално ще бъде прерязана в 10:00ч., за да посрещне магазинът първите си клиенти и гости.
С първия и единствен до момента оторизиран магазин на бранда в страната Xiaomi бележи официалното си навлизане на българския пазар и дава сериозна заявка да разраства бизнес направленията си, в това число както смартфони,
така и богатото разнообразие от смарт устройства от екосистемата на бранда. Xiaomi магазинът ще направи продуктите още по-достъпни за потребителите, поставяйки в ръцете им най-новите технологии, част от които ще бъдат представени за пръв път в на нашия пазар.
Към днешна дата Xiaomi е вторият по големина производител на смартфони в целия свят според глобалния пазарен репорт на Canalys за второто тримесечие на 2021, с 17% пазарен дял и 83% ръст спрямо предходната година.

Компанията присъства в над 100 държави и региони по света и е създател на водеща в света AloT потребителска платформа, към която са свързани повече от 351,1 милиона смарт устройства. В деня на откриването Xiaomi и официалният дистрибутор за България DPhone ще зарадват посетителите си с промоционални цени на избрани продукти, достигащи до -50%, както и с още много изненади. Първите 100 клиенти на магазина ще получат подарък - различен продукт на марката, а през деня са предвидени още подаръци, които ще се раздадат на томболен принцип.

Отстъпките на продуктите от екосистемата на Xiaomi ще бъдат валидни в продължение на цяла седмица след събитието.