Xiaomi отвори първия си официален магазин в България
Секция: БЪЛГАРИЯ
02 Август 2021 15:05
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Xiaomi отвори първия си официален магазин в България

Събитието уважиха редица фенове на бранда и представители на регионалния мениджмънт на Xiaomi

/КРОСС/ Първият официален магазин на Xiaomi в България посрещна своите първи клиенти на 31-ви юли в Paradise Center. Официалното прерязване на лентата се случи пред очите на редица фенове, които с нетърпение очакваха да вземат в ръце и да изпробват най-новите продукти на бранда.

Xiaomi магазинът е първият официален търговски обект на марката в България и е създаден благодарение на сътрудничеството между Xiaomi и партньорите от Dphone. В него клиентите ще имат възможност да получат достъп до най-новите технологии, като в това число влиза разнообразното портфолио от смартфони на бранда, както и иновативните смарт устройства, аудио и видео продукти и аксесоари на марката. Част от продуктите, като смарт телевизорите, бяха показани за пръв път официално в България.

Събитието се радваше на огромен интерес, събирайки най-верните фенове на Xiaomi, които очакваха с нетърпение големите намаления и изненади. Много преди обявения час за откриване, пред магазина се изви безпрецедентна опашка от желаещи да се запознаят отблизо с продуктите, като интересът не спадна през целия ден. Xiaomi магазинът ще предлага отстъпки до -15%* на продуктите от своята екосистема до 08.08.2021.

Редица официални гости, в това число международни фигури от мениджмънта на Xiaomi, пристигнаха в България, за да поздравят първите клиенти на магазина. Домакин на събитието беше Николай Нанков, Мениджър на Xiaomi за България, а към него се присъединиха Анджей Гладки, зам.-генерален мениджър за Xiaomi CEE & Nordics региона и Бери Дун – генерален мениджър на Dphone за Източна Европа.
Николай Нанков, Мениджър на Xiaomi за България, изтъкна колко стратегически важен за бранда е този ден, като сподели: “Нашата цел е винаги да сме близо до клиентите и феновете на Xiaomi. Предлагайки широка гама от продуктово портфолио в магазина, ние правим нашите устройства още по-достъпни за потребителите. Мисията ни е да предоставим иновации за всички, затова и ще продължаваме да откриваме Xiaomi магазини в България, да разрастваме оторизираното разпространение, и разбира се – ще пускаме нови продукти на пазара.”

Откриването на Xiaomi магазин в България е от ключово значение за затвърждаването на позициите на бранда в страната. Вече 4 световни агенции за пазарни проучвания потвърдиха позицията на Xiaomi като втори по големина производител на смартфони в целия свят, в това число IDC, Canalys, Strategy Analytics и Counterpoint. Според последния доклад на IDC, Xiaomi постига рекорден обем от 53,1 милиона продадени смартфона и годишен ръст от 86,6%.

Интелигентната свързаност става все по-интегрирана в живота на хората, а стратегията на Xiaomi за развитие на смартфон и AIoT устройствата ще засили допълнително този ефект, помагайки ни да спечелим повече потребители и да засилим ефекта на нашия бизнес модел. Това ще ни помогне да постигнем мисията си да предоставим на всички по света възможността да се радват на по-добър живот чрез иновативни технологии, като в същото време затвърждава лидерските позиции на Xiaomi в интелигентния живот в бъдеще - посочи Анджей Гладки, зам.-генерален мениджър за Xiaomi CEE & Nordics региона

Щастлив съм, че благодарение на ползотворното партньорство между Xiaomi и DPhone, първият официален Xiaomi магазин в България е вече факт! Даваме заявка регулярно да обновяваме продуктовото портфолио с най-новите иновации на бранда, тъй като именно тук е мястото, където хората могат не само да тестват повечето устройства на Xiaomi, но също и да получат консултация и помощ от обучени професионалисти, сподели Бери Дун, Генерален мениджър на Dphone за Източна Европа.
Първият официален магазин на Xiaomi е позициониран в Paradise Center, етаж 0 в София.

*5% отстъпка при закупуване на 1 продукт; 10% отстъпка при закупуване на 2 продукта и 15% отстъпка при закупуване на 3 продукта от екосистемата на Xiaomi. Отстъпките се прилагат върху цялата сума на покупката.
**Промоцията важи за всички продукти от смарт екосистемата, с изключение на смартфоните.
***Промоцията важи до изчерпване на количествата.