Трейлър: Уил Смит е бащата на Винъс и Серина Уилямс
Секция: Шоубизнес
03 Август 2021 16:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Трейлър: Уил Смит е бащата на Винъс и Серина Уилямс

/КРОСС/  Кино звездата Уил Смит е легендарния тенис треньор Ричард Уилямс в новия си филм "Крал Ричард", съобщават от Vibes.bg. Предлагаме ви да видите и трейлър на продукцията, чийто режисьор е Рейналдо Маркъс Грийн.

Ричард Уилямс е бащата и първи треньор на двете най-успешни сестри в историята на тениса - Винъс и Серина Уилямс, носителки на общо 30 титли от "Големия шлем". Още от раждането на двете момичета, Ричард планира тяхното бъдеще и прави всичко по силите си, за да осъществи грандиозния си план - да ги види на върха на световния женски тенис. И успява да го стори, въпреки критиките, че се отнася твърде сурово с тях, подлагайки ги на нечовешки натоварвания.

video: https://www.youtube.com/watch?v=ZuWt9rnsVwY

Още от самото начало залозите са против Ричард Уилямс и двете му дъщери. Без да разпола-гат със сериозни финансови възможности, семейство Уилямс живеят в Комптън - място, пе-чално известно с високите нива на престъпност и ширещата се бедност. Никой не вярва на Ричард Уилямс, че две малки момичета от Комптън могат да се превърнат в глобални икони. Но може би именно това го мотивира най-много.

Безспорно е, че Серина Уилямс е по-успешната от двете сестри. Тя е смятана за една от най-великите на всички времена със своите 23 титли от Големия шлем и общо 73 спечелени тро-фея през кариерата ѝ. През 2012 година тя печели и златен медал на Олимпийските игри в Лондон.

Сания Сидни и Деми Сингълтън влизат съответно в ролите на Винъс и Серина, а в актьорс-кия състав намираме още и звездата от "Живите мъртви" и "Наказателя" Джон Бернтал. Филмът се очаква на кино екраните през месец ноември, като за известен период от време той ще бъде достъпен и за абонатите на стрийминг платформата HBO Max. Самият Уил Смит е един от продуцентите на лентата, която може и да го превърне в претендент за някоя от големите награди в света на киното.