Филипа Иванова показа сина си Филип
Секция: БЪЛГАРИЯ
04 Август 2021 07:54
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Филипа Иванова показа сина си Филип

Водещата на „По света и у нас" и петмесечният ѝ син са на корицата на списание „Кенгуру" през най-топлия месец от лятото. Младата майка разказва в откровено интервю за майчинството, новите предизвикателства и страстта към телевизията.


/КРОСС/ В края на 2020 г., красивата водеща на централната новинарска емисия по БНТ „По света и у нас" излезе по майчинство, за да посрещне първородния си син - Филип. Малкият чаровник се появи на бял свят през март тази година, а щастливата майка го показа на света за първи път в новия брой на списание „Кенгуру".

Как се промени светът ѝ след появата на малкия Филип, как възвърна перфектната си фигура веднага след раждането, променила ли се e любовта между младите родители и как минава един ден на младата майка - ще научите от ексклузивното интервю за списанието за съвременни родители. В първото представяне на Филип и майка му след раждането, ще разберете как е протекла бременността ѝ в условия на пандемия, кои са трудностите, които среща в ежедневието си и кога Филипа Иванова планира да се върне в нюзрума на БНТ.

„Веднага след изписването ми от ,,Шейново" исках да тръгна към сградата на БНТ, която е на 100 метра от болницата. Признавам, че ми беше много трудно да се адаптирам към новото ежедневие с малко бебе, което е не по-малко динамично от живия ефир на новините. Липсва ми всичко в нюзрума и ефира.", споделя красивата водеща.

Повече от десет години Филипа Иванова е част от обществената телевизия. Започва като стажант докато учи журналистика в Софийски университет „Климент Охридски", а скоро след това официално започва работа в Българската национална телевизия. Отначало е репортер, след това сценарист, редактор и водещ на предаването ,,Денят отблизо.'' През 2013 г. става редактор, а в последствие и продуцент на новините на БНТ 2. От 2018 г. е водеща на централна емисия новини ,,По света и у нас'' по БНТ 1, заедно със Спас Кьосев.

Цялото интервю може да прочетете в новия брой на сп. Кенгуру, който е вече на пазара.

Фотосесия Филипа Иванова и Филип
Фотограф: Дарa Комитова 
Грим: Пепа Стоянова, Proface 
Коса: Джордж Тодоров, George Todorov Hair Studio
Стилист: Ина Асса, БНТ
Асистент стилист: Полина Сотирова, БНТ
Гардероб Филипа Иванова: Marella
Аксесоари и обувки: Högl
Шапка: P.A.R.O.S.H.
Гардероб бебе Филип: Benetton