Екипи от 5 държави създават песни за Евровизия в Приморско по време на Primorsko Creative Camp
Секция: Шоубизнес
18 Август 2021 14:04
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Екипи от 5 държави създават песни за Евровизия в Приморско по време на Primorsko Creative Camp

/КРОСС/ Автори на музика, текст и музикални продуценти от 5 държави работят от 10 дни в Приморско по създаването на потенциални песни за Евровизия. Морският град е домакин на международния лагер "Primorsko Creative Camp 2021". Освен представители на музикалния бизнес, събитието събира на едно място и професионалисти в областта на киното, телевизията, танцовото изкуство и комуникациите от България и Европа.
Креативният лагер беше открит с два големи концерта в морския град - на откритата сцена до Община Приморско и на лятната сцена на Forest Beach Resort. Българският представител на Евровизия 2020 и 2021 Виктория беше домакин и на двете събития , където изпя не само хитовете си от Евровизия "Tears Getting Sober" и "Growing Up is Getting Old", но и песни от първия си албум "A Little Dramatic".

Виктория също ще се включи в процеса по създаване на песни за Евровизия, но за други артисти, които можем да видим на сцената на конкурса в бъдеще. Талантливата българка, която освен певица е още и автор на музика и текст, ще работи с екипи от Нидерландия и Великобритания. Събитието ще продължи до 22 август.
Международният креативен лагер "Primorsko Creative Camp 2021" се организира от музикалната компания Ligna Studios и от ентъртейнмънт консултантската компания Entiendo. Събитието се провежда с подкрепата на Община Приморско и хотел Forest Beach Resort.