Експерт прогнозира, че светът ще забрави за Хари и Меган
Секция: СВЯТ
30 Август 2021 14:03
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Експерт прогнозира, че светът ще забрави за Хари и Меган

/КРОСС/ Експертът по история на кралското семейство и режисьор Ник Бълин прогнозира тъжна участ за принц Хари и съпругата му Меган и се готви да направи филм, който да покаже паралела между историята на Хари и тази на неговия прапрачичо Едуард VIII. Едуард абдикира от трона през 1936 г., защото се влюбва в разведената американка Уолис Симпсън и въпреки несъгласието на семейството си, решава да я отведе до олтара. Така Едуард остава без доходи, отритнат от близките си.

През 1951 г. той пише биография, кръстена „Кралска история: Мемоарите на херцога на Уиндзор", в която разказва за проблемите си с кралската фамилия и за любовта на живота си - Уолис. Хари също заяви, че възнамерява да публикува мемоарите си и това е само една от приликите му с неговия прапрачичо. Той също е избрал за спътница в живота разведена американка.

И Едуард подобно на Хари дава телевизионно интервю, което предизвиква скандал. Друг паралел, който прави режисьорът, касае обтегнатите отношения на Едуард и неговия брат и тези между Хари и принц Уилям. В своите наблюдения Ник Бълин стига до извода, че съдбата на херцозите на Съсекс ще последва тази на Едуард и неговата любима, които в крайна сметка потъват в неизвестност и след потушаване на скандалите никой вече не се интересува от тях. Дали ще стане така, само времето ще покаже.