Пет нови рубрики в „100% будни“ от новия сезон
Секция: КУЛТУРА
01 Септември 2021 12:44
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Пет нови рубрики в „100% будни“ от новия сезон Проф. Любомир Стойков, Игор Дамянов, ученият Явор Денчев, Харитина Агопян и психологът Иван Владимиров започват свои рубрики в предиобедното предаване на БНТ

/КРОСС/ От 6 септември 2021 г. /понеделник/ стартира новия сезон на предиобедното предаване „100% будни". Всяка сутрин от 9:05 до 11:00 ч. в ефира на БНТ 1 водещите Мария Андонова и Стефан А. Щерев ще посрещат зрителите на обществената телевизия в обновеното си студио. Предаването ще запази традиционния си стил и съдържание, с които да запознава зрителите с най-важното и интересното в областта на oбществения живот, социални политики, образование, култура, здраве и развлечение. Двучасовото студио обаче ще предложи и нови рубрики, с които да даде още по-изчерпателно и интересно съдържание на аудиторията си за важните теми от ежедневието.

Всеки понеделник зрителите ще научават ценни съвети от двама интериорни дизайнери в рубриката за дома „Лично и пратактично". Те ще дават насоки, как да подходим към дома си, за да направим всяко едно пространство удобно и в същото време да изглежда удивително. Водещ на рубриката e Харитина Агопян, която след дълги години живот в Германия, се прибира в България със семейството си. Харитина е актриса, завършва театралния колеж „Любен Гроис". В Германия работи за най-голямата продуцентска къща, която прави най-успешните локални риалити формати. Работи и за българското училище в Кьолн, занимавала се е с деца със специални потребности.

Всеки вторник, експертът в публичните комуникации и мода - проф. Любомир Стойков, ще води рубриката „Шоуто на политиците". В нея той ще представя политиката под различен ъгъл, като ще анализира стила и поведението на съвременните държавници. Проф. Стойков ще търси отговорите на въпросите - къде е шоуто и къде реалната политика, и къде е намесата на сивите кардинали - PR-експертите.

Всяка сряда предаването ще разглежда медицински теми по нов, много по-интересен и научен метод заедно с учения Явор Денчев. Той е микробиолог по образование, завършил и работил в Канада, прибира се в България с мисията да покаже, че науката е наистина вълнуваща и пленителна. В рубриката си Денчев ще покаже, че науката е начин на мислене и отваря врати към непознати светове за любопитните.

Всеки четвъртък, психологът Иван Владимиров - Нав ще „поглежда" в душите ни. С методите на модерната психология той ще разглежда под разлчиен ъгъл един или друг проблем.

Игор Дамянов ще изненада зрителите с ново амплоа, с което ще влезе в различни социални роли, ще тества различни професии и от личен опит ще разказва за тях. Неговите „социални експерименти" зрителите ще проследяват всяка в рубриката „Другият Аз".

Гледайте „100% будни" с водещи Мария Андонова и Стефан А. Щерев от 6 септември, всеки делничен ден от 09:05 до 11:00 ч. по БНТ 1.