Лили Иванова пуска мини албум - "Чуй душата ми"
Секция: Шоубизнес
02 Септември 2021 08:41
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 Лили Иванова пуска мини албум - "Чуй душата ми"

Официалната премиера на песните ще бъде на концерт във Варна

/КРОСС/ Примата на българската естрада е подготвила голяма изненада за феновете си - албум с 5 нови песни. Това съобщи самата тя в социалните медии в навечерието на националното си турне.

"Скъпи приятели и почитатели, с началото на концертите от ТУРНЕ 2021 Лили Иванова поднася на своята публика нов музикален подарък - сингъла "ЧУЙ ДУШАТА МИ", съдържащ пет песни... Отправна точка в албума е случка от 2013 г. Тогава варненският художник Валентин Тузсузов - Атин подарява на Лили Иванова своята картина "Чуй душата ми". По нея през 2021 г. Веселин Веселинов - Еко пише музиката, а Стефан Вълдобрев - текста на едноименна песен. Втората написана сега песен от албума е "Без контрол" с музика на Ангел Дюлгеров и текст отново на Стефан Вълдобрев.

Две от песните в "Чуй душата ми" правят мост към края на 90-те и началото на новото хилядолетие. "Животът" по музика на Иван Пеев и текст на Александър Петров за първи път е издадена през 1999 г. в албума "Частен случай", "Маската" с музика на Веселин Тодоров и отново с текст на Александър Петров е от "Илюзия, наречена любов" от 2003 г.

Албумът завършва с песента "Присъда". Тя е написана през 1999 г. от Александър Кипров (музика) и Александър Петров (текст) и записана сега в аранжимент на Ангел Дюлгеров. В турнетата през 2018 г. и 2019 г. Лили Иванова закрива своите концерти именно с тази песен.

Официалната премиера на песните от албума ще бъде на концерта на Лили Иванова на 03.09.2021 г. в Двореца на културата и спорта във Варна", обявиха в официалните страници на поппримата.