Дженифър Анистън изненада с ново начинание
Секция: Шоубизнес
03 Септември 2021 19:24
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Дженифър Анистън изненада с ново начинание

/КРОСС/ Любимата звезда от „Приятели" Дженифър Анистън обяви, че стартира свой козметичен бранд с името LolaVie, който ще дебютира на пазара на 8 септември.

52-годишната актриса още крие детайлите относно новото си начинание, но след проверка на PageSix, оказва се, че Анистън е запазила търговската марка и е регистрирала името още през 2019г. като е описала, че тя ще представя продукти в сектора на козметика за тяло, свещи и грижа за косата.
Дженифър вече провокра интереса на феновете си с няколко селфита, на които е снимала бамбукови пръчки, лимони и вода и с това очевидно подсказва, че козметиката ѝ ще бъде натурална. Под един от кадрите, на който позира в гръб пък, звездата написа: „нещо идва".

През 2010 г. Анистън пусна парфюм с името LolaVie, който след това прекръсти на „Дженифър Анистън", заради проблеми с авторските права върху името. Още тогава дивата обясни, че то означава „да се смееш на живота" и че за нея има специално лично значение.

Феновете вече тръпнат в очакване да видят с какво ще ги изненада тяхната Джен. Конкуренцията е жестока и тя ще се бори за продажби със знаменитости като Риана, Гуинет Полтроу, Джей Ло, Ким Кардашян, Кайли Дженър, Хейли Болдуин и куп други.