Игрите на 90-те предизвикват малки и големи
Секция: ЛЮБОПИТНО
08 Септември 2021 14:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Игрите на 90-те предизвикват малки и големи

Спортното предизвикателство е част от програмата за Sofia Summer Fest

/КРОСС/ Sofia Summer Fest заедно с Игрите на 90-те и водещият обувен бранд CCC събират малки и големи на 11 септември, събота, за да си припомнят любимите игри от 90-те години. Народна топка, Дама, Скачане на въже по „немската", Картоф и Пиян морков са само част от игрите, в които ще може да се включи всеки желаещ под зоркото око на опитни инструктори.
Спортната надпревара ще се проведе от 12 до 14 часа в рамките на Sofia Summer Fest в Южен парк II, зад музея "Земята и хората" при спазването на всички противоепидемични мерки.
Раници, мешки, несесери и много други ученически аксесоари на марките Lasocki, Action Boy и Sprandi ще бъдат раздадени като награди от полската верига за чанти и обувки CCC.
Тазгодишните модели на Sprandi са вдъхновени от стила на 90 -те години на миналия век. В колекцията може да намерим комплекти суичъри, спортни панталони и къси панталони, свободни тениски, както и клиновете с висока талия, популярни през последните сезони. В пастелните зелено, синьо, жълто, розово, подсилени с класическо черно и бяло, комплектите са идеални както за стилен край на лятото, така и за оптимистично навлизане в есенните дни.
Същото важи и за гордостта на марката - маратонките. Независимо дали изберете кецове в пастелните тонове или червени, каки и многоцветни модели, перфектната визия за новия сезон е гарантирана. Може да заложите на това, че един от най-търсените модели ще бъдат високите кецове, които изглеждат чудесно с къси панталони или небрежен есенен тоалет. Що се отнася до стила, Sprandi винаги е правилният избор!


За CCC:
CCC е пазарният лидер в търговията на дребно с обувки и един от най-големите производители в Полша. Групата има над 1200 магазина с обща площ над седемстотин хиляди квадратни метра, разположени в търговски центрове в 29 страни, както и собствена фабрика за кожени обувки в Полша. Широкият асортимент от обувки на достъпни цени се предлага за дамите, мъжете, младежите и децата от всички възрастови групи. CCC продава над 52 милиона чифта обувки годишно.
CCC работи на принципа на мулти-бранд концепцията, която включва продажбата на много марки за обувки под един покрив. Най-популярният бранд в CCC е Lasocki, който предлага изделия от естествена кожа. Повече от половин век той е бил достъпен само за дамите, но сега вече и мъжете могат да се възползват от него с линиите Lasocki Fashion For Men и Lasocki Casual, както и децата - с колекциите Lasocki Kids и Lasocki Young.
В допълнение към собствените марки като Jenny Fairy, Clara Barson, Nylon Red, Cesare Cave, Vapiano и други CCC също така предлага лицензирани колекции от обувки. Пример за това е колекцията Disney, която е обожавана от децата заради любимите детски анимационни герои. Към широката гама от обувки магазините на CCC предлагат също модни чанти и аксесоари.
CCC въвежда най-новите тенденции в света на модата на полския пазар, като в същото време предлага достъпни цени. Компанията е фокусирана към обслужването и работи за това предлаганата продуктова гама и качеството на услугата да отговарят на най-високите очаквания на клиентите. Модни и достъпни продукти се предлагат на клиенти в Полша, Унгария, Словакия, Чехия, Австрия, Хърватска, Словения, България, Германия, Сърбия, Русия, Латвия, Литва, Украйна, Румъния и Естония, Молдова, Гърция и Швеция.