Теми и гости в сутрешните блокове на телевизиите на 9 септември
Секция: Теми и гости в ефира
09 Септември 2021 07:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Теми и гости в сутрешните блокове на телевизиите на 9 септември

/КРОСС/ БНТ, „Сутрешен блок"

Тема: Пореден ден скандали в парламента - какви ще са параметрите на бюджета след актуализацията?

Тема: Министърът на образованието и науката проф. Николай Денков - с какви противоепидемични мерки ще стартира учебната година.

Тема: След случая с починалата родилка в Благоевград и проверката на Медицинския надзор. За отговорността и наказанията при лекарските грешки.

Тема: На живо от село Кръстава край Велинград - от какво имат нужда хората, чиито домове бяха изпепелени преди месец. Как ще се използват средствата, са събрани до момента?

Тема: Ситуацията в Афганистан, бежанският поток и сигурността по границите - коментар на бившия директор на Националната разузнавателна служба - Димо Гяуров.

БТВ, "Тази сутрин"

Нова телевизия, „Здравей България"

Тема: Ще прекроят ли правилно бюджета депутатите и защо се стигна до финансовия хаос? На живо от парламента - сблъсъкът на водещите политически сили. А в студиото коментират синдикалистът Ваня Григорова и финансистът Емил Хърсев

Тема: 13-годишна ученичка беше пребита от мъж заради междусъседски спор. Каква е причината за насилието?

Тема: Рекордно поскъпване на храните на прага на есента. Докъде ще стигнат цените на основните продукти до края на годната? Прогнозата на експертите - в „На твоя страна".

Тема: Електронното преброяване - временно прекратено! Хакери отново блокираха системата на НСИ . След атаката - можем ли да разчитаме, че данните ни са достатъчно защитени?