От 13 до 17 септември се ограничава движението в района на с. Козарево, област Ямбол
Секция: Автомобили
09 Септември 2021 07:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
От 13 до 17 септември се ограничава движението в района на с. Козарево, област Ямбол

/КРОСС/От 13 септември /понеделник/ ще бъде ограничено движението в 10 км участък от път I-7 Шумен - ГКПП „Лесово", в област Ямбол. За ремонтни дейности по пътното платно при кръстовището с път II-53 Ямбол-Калчево в района на с. Козарево се спира преминаването по първокласния път в отсечката между кръстовищата с път III-7072 Ямбол-Чарган, при с. Чарган, и път III-5304 Ямбол-Окоп, при с. Окоп.

По време на ремонтните работи трафикът по първокласния път от и към ГКПП „Лесово" ще е по обходен маршрут: път III-7072 Чарган-Ямбол - път III-5305 Ямбол - Веселиново - II-53 Ямбол-Калчево - път III-5304 Ямбол - Окоп, и обратно.

Предвижда се дейностите да завършат до 17 септември. Ремонтните работи по пътното платно са за сметка на изпълнителя - пътноподдържащото дружество ДЗЗД „Пътно поддържане Н", с което АПИ има договор по ЗОП за поддържане на републиканската пътна мрежа в област Ямбол.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.