Кристалина Георгиева в „Говори сега“ по БНТ 1
Секция: ЛЮБОПИТНО
11 Септември 2021 14:09
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кристалина Георгиева в „Говори сега“ по БНТ 1

/КРОСС/ Тази събота /11 септември/ в 17:00 ч. стартира новият съботно-неделен блок „Говори сега" с водещ Мая Костадинова. Още в първия ефир на двучасовото студио по БНТ 1, предаването ще срещне зрителите с ключови фигури от обществения живот, които говорят за важните теми от България и света.

Кристалина Георгиева, управляващ директор на Международния валутен фонд, говори за рисковете в икономиката и реалната заплаха от огромна инфлация, в ексклузивен разговор с Даниела Кънева за БНТ.

Минути на мълчание 20 години след ужасяващия атентат на 11 септември в САЩ. На живо ще бъде излъчена възпоменателната церемония в памет на жертвите. Успех или провал е битката с тероризма - анализът е на журналистите Петър Волгин и Георги Милков.

Първата жена президент на Афганистанския национален филмов център, афганистанската режисьорка Сахра Карими, говори за бягството си от талибаните.

Какво е общото между вируса и политиката и готов ли е да атакува Дондуков 2 - говори проф. Тодор Кантарджиев.

А в рубриката „Шампионска среща", чаровната Симона Пейчева ще срещне зрителите с една от най-провокативните личности в българския футбол и състезател на някои от големите европейските грандове - Фиорентина, Ювентус, Манчерстър Сити, Парма, Спортинг Лисабон.

Своята емоционална изповед за кариерата и живота си ще направи футболистът Валери Божинов.

Гледайте „Говори сега", събота и неделя от 17:00 ч. с водещ Мая Костадинова по БНТ 1!