14 маски в старта на третия сезон на „Маскираният певец“
Секция: Шоубизнес
12 Септември 2021 10:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
14 маски в старта на третия сезон на „Маскираният певец“

/КРОСС/ Стартира трети сезон на най-мистериозното музикално предаване „Маскираният певец". Зрителите ще се запознаят с тайнствените 14 маски, които ще се изправят в артистични двубои един срещу друг. Новите панелисти - Марта Вачкова, Алекс Раева, Владо Пенев и AZIS, влизат в ролята на детективи, за да се опитват разкриват уликите всяка събота вечер.

Чувствам се страхотно! Развълнуван съм и ми е много приятно, че съм водещ заедно с Геро. Важно е зрителите да се забавляват", сподели Краси Радков в пряка връзка за "Вечерните новини на NOVA" броени минути преди старта на предаването „Маскираният певец" сезон 3.

Първата представена маска е Малинката! Тя изпълни It's Raining Men на The Weather Girls. Втората маска е Циркът, който изпълнява Old Town Road на Lil Nas X. Третата маска е Перлата, която изпълнява Crazy in Love на Beyonce. Четвър.тата маска е Гларусът, който изпълнява It's My Life на Bon Jovi. Петата маска е Гъбарко, който изпълнява Barbie Girl на Aqua.

Шестата маска е Самураят, който изпълнява Just the Way You Are на Bruno Mars. Седмата маска е Заекът, който изпълнява Mamma Mia на ABBA . Осмата маска е Прилепът, който изпълнява Shape of You на Ed Sheeran.Деветата маска е Порцеланът, който изпълнява Someone You Loved на Lewis Capaldi.

Десетата маска е Куфарът, който изпълнява I Feel Good на James Brown. Единадесетата маска е Букетът, който изпълнява Sway на The Pussycat Dolls. Дванадесетата маска е Камъкът, който изпълнява Zitti E Buoni на Maneskin. Тринадесетата маска е Госпожица, която изпълнява Midnight Sky на Miley Cyrus. Четиринайсета маска е Носорогът, който изпълнява Watermelon Sugar на Harry Styles