Теми и гости в сутрешните блокове на телевизиите
Секция: Теми и гости в ефира
13 Септември 2021 07:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Теми и гости в сутрешните блокове на телевизиите

/КРОСС/ БНТ, „Денят започва"

Тема: Датата за парламентарните избори е ясна. До кога може да работи Народното събрание - конституционните тълкования от доц. Наталия Киселова

Тема: Ще стигне ли времето на депутатите за правосъдна реформа?

Тема: Какво успя и какво не успя да свърши в енергийния сектор Народното събрание?

Тема: За какво ще има пари в Здравната каса след актуализацията на бюджета?

Тема: Рекет и заплахи след бързи кредити - какво разказа пред Иво Никодимов една от жертвите на разбита престъпна група.

БТВ, "Тази сутрин"

Нова телевизия, „Здравей, България"

Тема: Избори 2 в 1 на 14 ноември - кой печели и кой губи, кои са възможните имена за кандидати за президент и какво е възможното преразпределение на силите? В студиото коментират - Мария Капон от „Изправи се БГ! Ние идваме!", Антоанета Цонева от „Демократична България", Александър Симов от БСП за България и Тома Биков от ГЕРБ-СДС.

Тема: „Пълен абсурд" с Румен Бахов - как пратката на мъж пристигна за 6 дни от Англия до София, но „Български пощи" не я доставят до получателя й във Велико Търново вече два месеца

Тема: След заповед на вътрешния министър - забрана за катаджиите да снимат скрити зад храстите и да спират автомобили, без да са направили нарушение.

Тема: Ръст на търсенето на частни уроци заради онлайн обучението. Колко ще струва допълнителната подготовка на учениците тази есен? Сметките - в „На твоя страна".