„Не за мен” – новата песен на Б.Т.Р. с участието на Кирил Маричков и Валди Тотев
Секция: Шоубизнес
13 Септември 2021 08:04
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
„Не за мен” – новата песен на Б.Т.Р. с участието на Кирил Маричков и Валди Тотев

/КРОСС/ Б.Т.Р. продължават традицията си да работят с големите имена в рока, този път от българската сцена и това са Кирил Маричков и Валди Тотев от „Щурците". Съвместният им проект е красива песен за стойностните неща в живота, озаглавена „Не за мен". Автор на музиката и текста е Славчо Николов, аранжиментът е на Б.Т.Р.

video: https://youtu.be/7_ePMsDhoDU

В „Не за мен" ще чуете двата гласа на Б.Т.Р. - Атанас и Славчо, заедно с гласовете на „Щурците" - Кирил Маричков и Валди Тотев.
„Славчо е като главния герой от сериала „Всички обичат Реймънд" - не може нищо да му се откаже, толкова е сърцат...." коментира с чувство за хумор Кирил Маричков участието си в проекта. И добавя : "Просто ми хареса песента, ако не я бях харесал щях да намеря начин да откажа! Тя е в малко битълсов мелодичен стил и може би затова му е хрумнало на Славчо да ни покани с Валди!"
Валди Тотев пък определя песента и работата към нея като „... едно затвърждаване и продължение на дългогодишното ни приятелство с Б.Т.Р."
Видеоклипът на „Не за мен", уловил непринудената атмосфера на приятелски дух в работния процес вече е факт. Режисьор на видеото е Боян Карамфилов.
„Не за мен" е част от 13 - ия албум на Б.Т.Р. - „Пъзел", който предстои да бъде представен с концерт - премиера на 13 октомври в зала 1 на НДК.
Концертът е с подкрепата на НФК и ще се проведе при всички необходими противоепидемични мерки.

Б.Т.Р., Кирил Маричков и Валди Тотев
Не за мен
Музика и текст - Славчо Николов
Аранжимент - Б.Т.Р.
Продуцент - Б.Т.Р.