До 17-ти септември движението при входа на Бургас ще е двупосочно
Секция: Автомобили
13 Септември 2021 11:11
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
До 17-ти септември движението при входа на Бургас ще е двупосочно

/КРОСС/ До 17-ти септември движението по Подбалканския път I-6 при входа на Бургас ще се осъществява двупосочно в платното за София. За изграждане на мостово съоръжение при 493-ти км на първокласния път, част от строителството на северния обходен път на Бургас, ще бъде затворено платното за Бургас. Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание и съобразена скорост и да спазват стриктно поставената пътна сигнализация.

За улеснение на трафика към Южното и Северното Черноморие са обособени обходни маршрути. Пътуващите за курортите на юг от Бургас могат да използват алтернативния маршрут: п.в. „Българово" - Камено - Братово - кв. „Горно Езерово" - път II-99 Бургас-Созопол.

За шофьорите, които ще пътуват на север от Бургас, алтернативният маршрут е по път III-6009 Миролюбово - Каблешково и след това по първокласния път I-9 Бургас-Варна.

Пътуващите от и за Бургас могат да използват отсечката Бургас - кв. „Долно Езерово" - „Лукойл" - АМ „Тракия" и обратно.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.​