Efirbet препоръчва: Феновете на eSports залозите да изберат Winbet
Секция: СПОРТ
13 Септември 2021 15:26
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Efirbet препоръчва: Феновете на eSports залозите да изберат Winbet

/КРОСС/ Развитието на електронните спортове започна да се отразява върху абсолютно всеки един известен букмейкър на пазара днес. Електронните спортове се появиха някъде в края на 90-те години до днес, като в този момент говорим за милиони зрители, висока стойност на самите дисциплини, създаване на най-различни турнири и разбира се - свеж въздух за всяка една технологична индустрия.

Както забелязвате от заглавието УинБет и Ефирбет остават категорични, че това е новият спорт, който ще продължи да се развива, като до няколко години неговата стойност ще достигне половин милиард долара. Главният въпрос тук е: какво точно са електронните спортове?

Ако някога сте играли компютърни игри с приятели, най-вероятно си спомняте какво удоволствие бяха, електронните спортове са точно това, но докато вие се забавлявате, в тази секция ще откриете професионалисти, които са инвестирали много време в умения, рефлекси и разбира се - стратегии за победа. Разликата е повече от огромна, а самото провеждане на една среща е повече от вълнуващо и спокойно може да се конкурира с всеки друг спорт.

И точно това накара повечето букмейкъри да добавят тази възможност за правене на прогнози в своята платформа. Посоченият роден оператор вдига летвата още повече и позиционира електронните спортове в отделна секция - по тази причина няма да ги откриете в спортната секция, а в eSport секцията. Именно там ще откриете някои от най-големите заглавия като Counter-Strike:GO, Dota 2, League of Legends, Rainbow Six и дори класическите заглавия като Star Craft. Повечето предложения са отборни, а благодарение на интернет ще открием, че винаги има поне едно интересно дерби, което да гледаме - активността е наистина впечатляваща. Винаги можем да открием допълнително тук още информация.

Какви обаче са пазарите в този спорт? До някаква степен те не се различават с тези на другите спортни дисциплини, но ще открием и наличието на някои по-специфични предложения. Ако някога сте играли CS:GO, най-вероятно си спомняте, че първият рунд започва винаги с пистолети, следователно имаме този пазар „Победител в първи пистолетен рунд", освен това можем да избираме най-ценен играч, на колко карти ще се реши дербито и още много други. Не трябва да забравяме, че брандът предлага и възможност за пряко предаване - тоест можем да гледаме срещата директно в платформата, при това напълно безплатно.

Тайната за успех винаги зависи от броя дисциплини, които се предлагат и точно по тази причина ще открием някои от най-популярните игри, като обикновено се добавят и нови предложения, които започват да печелят вниманието на световната аудитория. Освен това не трябва да забравяме, че клиентите получават и различни бонуси, ако това е една от секциите, които представлява интерес за тях.

И понеже често електронните спортове влизат в конфликт с реалните и се смятат за конкуренти - нека разбием и този мит. Последните няколко поколения имаха достъп до различните технологии и именно те започнаха да ги запознават с нови възможности. Експертите са категорични, че тази секция ще продължи да се налага, а вече има и турнири с особено високи парични награди за най-добрите.

За скептиците ще допълним, че това е индустрия, която дори постави нови специалности в американските университети. Всичко това е наистина впечатляващо, но след като конкуренцията е висока, зрителите предпочитат да правят спортни прогнози и да повишат удоволствието от играта, отколкото да преследват професионалната кариера, макар и този спорт да продължава да е един от най-отворените и винаги има място за още един играч.

Нека не забравяме, че макар и да говорим за електронни спортове, тук отново ще имаме нужда от анализ и статистика, особено след като най-вероятно всеки клиент се стреми да инкасира по-сериозни успехи. Ето защо и експертите посочват този оператор, като един от основните конкуренти с добри ставки на пазара.