България изглежда сплотена, но има ли сили за Мондиал?
Секция: СПОРТ
17 Септември 2021 10:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
България изглежда сплотена, но има ли сили за Мондиал?

/КРОСС/ Не, не е чудо, че направихме равен срещу европейски шампион, при това в квалификациите за следващия мондиал. Впрочем не трябва да забравяме, че в една приятелска среща оставихме на колене Кристиано Роналдо, който очакваше, че това ще е възможно най-лесната му победа.

Истината е, че родните национали винаги са имали някакви чутовни сили, за да успеят да покажат зъби на шампионите. Дори няма да говорим за 94-та година, защото тя е давана вече много пъти за пример. Добрата новина е, че чудото с Италия не беше единствено, а букмейкърите са повече от изненадани.

Истината е, че прогнози се приемат дори и за родните национали, но за целта ще имате нужда от информация за Палмс Бет вход в системата и информация за правенето на регистрация. Това е практически всичко необходимо, а анализаторите посочват, че са налични и особено добри ставки при правенето на прогнози за родните национали. Но нека обърнем внимание и на по-важния въпрос - има ли още какво да видим от Ясен Петров и компания или отново силният старт ще бъде заличен и ще потъне бързо под натиска на други сили?
До този момент ще открием, че Джанини има наистина едно впечатляващо представяне, но също така няма как да избягаме и от една малко по-неприятна статистика - често силният старт завършва с гръм и трясък, като тайната винаги се крие във вътрешни конфликти и намесата на определени висши сили, които сякаш се стремят да пробутат своите любимци на преден план. Повече от ясно е, че вината много често не е в треньорите, а във факта, че футболистите винаги идват с побутване, като всичко това трябва да приключи и селекцията на Ясен Петров трябва да се прави от самия него.

На този етап това се случва без никакви проблеми, но все още сме скептични, че с два мача можем да направим точните заключения, имайте предвид, че почти всеки треньор стартира с новите надежди и силите им обикновено свършват много бързо, но поне вече не виждаме и добре познатите вечно заземени титуляри. Ясен Петров започва обещаващо, но искаме това да се запази, следователно ще искаме от БФС да му даде шансове и свобода да създава колкото се може да изгради един нормален и конкурентен отбор.

Амбицията на този етап е висока, а и тези момчета показват, че имат хъс за игра, като с правилното менторство ще могат да се обиграят, а защо не и да получат покана за по-престижните клубни отбори. Истината е, че родните фенове отдавна се бяха примирили с идеята, че футболът винаги ще остане в сянка, но обърнете внимание какви промени настъпиха с изваждането на младата бригада. Отново обаче е ключово да видим, че един човек ще работи с тези момчета. Всичко изисква време, но на този етап не можем да бъдем категорични, че това ще е разходка в парка и ако искаме да видим резултати, то ще трябва да станем свидетели на една абсолютна колаборация между играчите, треньорът и цялото БФС.

Все още не се намираме на безопасно разстояние и нямаме необходимия точков актив, който да даде необходимата разлика. Всяка среща ще трябва да се играе със зъби и нокти, защото статистиката ни показва, че футболната война едва сега започва. И най-важното дори и да не успеем да стигнем до следващото първенство, не губете надежда, тук е необходимо време и търпение, все пак говорим за национален отбор, който беше създаден за няколко седмици, не можем да очакваме чудесата да се случат толкова бързо.