Полезна ли е Autoplay функцията при игра на ротативки онлайн?
Секция: ЛЮБОПИТНО
17 Септември 2021 15:56
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Полезна ли е Autoplay функцията при игра на ротативки онлайн?

/КРОСС/ Знаете ли коя секция е най-посещаваните в онлайн казината? Не, това не е покерът, нито рулетката, честта се пада на слот машините, те се раждат някъде през XIX век и до днес продължават да бъдат актуални. Причините не са никак малко, тези игри получиха електронен облик, добавиха се повече печеливши линии и почти всяка едно електронно казино ще ни изненада с прогресивни джакпоти, конкуриращи се с лотариите.
Най-важното е, че този вид игри нямат никаква стратегия - веднага разбирате дали печелите или не. Нови заглавия излизат почти всяка седмица, а iGaming студиата се стремят да изненадат с колкото се може по-добри предложения. Добрата новина е, че винаги може да се забавлявате с разнообразие от ротативки в платформата на анализаторите от Silentbet. Валутата е виртуална и няма никаква стойност - печалби и загуби просто няма.

Експертите не изискват регистрация, но напомнят на почитателите, че поне трябва да бъдат пълнолетни. С тази кратка предистория и фактът, че говорим за електронни ротативки, нека обърнем внимание и на една от интересните нови опции - автоматично завъртане или auto spin или auto play, както може да го срещнете в определени игри.

След като вече нямате ръчка, която да дърпате - някои от запалените фенове дори имат стратегия колко силно да я дърпат, за да може да падне по-голяма печалба. Ако си мислите, че някой се опитва да ви ощети, не бързайте да се разочаровате, все пак казахме, че ротативките нямат никаква стратегия, а и в онлайн платформите на казината няма да откриете никаква ръчка за завъртане. Другата важна тайна е, че след дигитализацията, ръчката е запазена само и единствено от носталгичната гледна точка.

Иновацията тук идва под формата на така наречената автоматична функция за завъртане, която може да ни гарантира много специални и приятни възможности за успех. Интересното е, че студиата поставят възможност да изберете колко точно завъртания да се направят и на каква стойност да бъдат те. Може да изберете и кога точно да спре завъртането, в случай, че отключите една бонус игра. Тази функция се използва все по-често и при играта на турнири - ротативките често забавляват своите клиенти с турнири, като бонус точките се определят по специална формула.

Експертите все пак препоръчват да използвате функцията с доста внимание. Все пак, докато всяко следващо завъртане е успешно, може да изгубите представа за скоростта на играта, като всичко това може да се отрази на скоростта на изгубените средства. Самите ротативки винаги са били изключително бързи игри и експертите предупреждават да бъдете внимателни.

Мнозина най-вероятно се чудят каква е тайната за успеха на тези игри. Истината е, че няма как да знаете, а ако откриете, че някои познава тайната на успеха, той най-вероятно ви лъже. Единствените хора, които знаят как точно работи една ротативка, са истинските създатели, а те ще обяснят самата система на работа, като използват една особено сложна математическа формула и ако може да я разберете, сигурно щяхте да работите в определеното студио.

Идеята на тези игри не е да предлагат система или изчисления, идеята им е да забавляват аудиторията. И все пак да не забравяме, че лицензираните казина имат зададен коефициент на възвращаемост, който никога не трябва да пада под 90%. Повечето брандове го задават на поне 95%, а това означава, че на всеки изиграни 10 лв. при вас ще се върнат поне 9.50 лв. под формата на печалби.