Васил Петров закрива летния сезон в Созопол на 22 Септември
Секция: Шоубизнес
15 Септември 2021 13:35
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Васил Петров закрива летния сезон в Созопол на 22 Септември

/КРОСС/ На 22-и септември, в Деня на българската независимост, Васил Петров ще закрие летния сезон в град Созопол с концерта SymphoNY way 2, част от националното му турне, което стартира през юни.

На сцената на Летен театър „Аполония" от 20:00ч. по покана на Община Созопол ще изпратим лятото и посрещнем есента с музика от новият му албум - LOVE SONGSVol.1, както и световни поп и рок хитове на Стинг, Бийтълс и Дийп Пърпъл в красива симфонична интерпретация на Васил Петров. В програмата присъстват и филмови теми - Schindler's List (Списъкът на Шиндлер), Smile на Чарли Чаплин, Feelings на Морис Албърт, Love story (Where Do I begin) на Франсис Лей, популярни джаз и боса нова теми, както и хитовете на Синатра.

На сцената с него ще са Врачанска филхармония с диригент Христо Павлов, джаз музикантите - Йордан Тоновски (пиано), Кристиян Желев(ударни), Христо Минчев (бас китара), а специален гост е брилянтната цигуларка и носител на множество световни награди - Зорница Иларионова. Аранжиментите в програмата са дело на Ангел Заберски младши, Румен Тосков - Рупето, Васил Спасов и Христо Павлов.

Тази програма ще бъде представена и в Русе на 2 Ноември в Канев център.

Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки, въведени от Министерство на здравеопазването. Публика ще бъде допускана до запълване на 50% от капацитета на летния театър.