ТИР удари три коли и електрически стълб на метри от училище в Петрич
Секция: Автомобили
16 Септември 2021 08:24
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
ТИР удари три коли и електрически стълб на метри от училище в Петрич

/КРОСС/ Тежкотоварен камион удари три коли и електрически стълб на метри от училищен двор. Инцидентът станал в Петрич около 9:30 ч. по време на тържество за откриване на учебната година, на което присъствали десетки деца.

Тежкотоварният камион, пълен с бетон, преминал кръстовището, след което шофьорът дръпнал ръчната спирачка, за да види къде е най-безопасно да паркира. само след секунди камионът тръгва обратно назад по наклона, при което удря три коли и електрически стълб.

Имаше присъствие на полицията, тя беше позиционирана още преди да дойда. На етапи открихме учебната година. Инцидентът става на границата между двата етапа - официалното откриване от 9 ч. заедно с 8 и 12 клас, всъщност учениците, които са чакали отвън, са били нашите ученици от 9 и 10 клас, които са чакали ад бъдат поканени да влязат в училище. Не знам колко време след това е станал инцидентът и слава Богу, че не е имало и друго движение. Не мога да говоря от името на свидетел, защото аз научих фактите впоследствие, коментира Снежана Митева - директор на Професионална гимназия по икономика и туризъм "Проф. Д-р Асен Златаров".