Предстоящи събития
Секция: Предстоящи събития
18 Септември 2021 07:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития

/КРОСС/ ***
София.
От 9.00 часа пред централния вход на НДК ще се проведе брифинг преди началото на 72-и Редовен отчетно-изборен Събор на Българския лекарски съюз, който ще се състои от 10.00 ч. в зала 1.
***
София.
От 9.00 ч. на х. Бонсови поляни ще се проведе практическо обучение по изграждане на лятна маркировка.
***
София.
От 10.00 ч. в заседателната зала на МВР ще се проведе брифинг на ръководствата на ГДБОП, ГДГП и ДАНС за проведена успешна операция.
***
София.
От 10.00 ч. във Военната академия „Г. С. Раковски" започват Европейските дни на наследството 2021 под мотото "Заедно за културното наследство!"
***
София.
От 12.00 ч. в хотел „Маринела" ще се състои дискусия на тема "Национална стратегия за развитието на България и ролята на президентската институция"
***
София.
От 21:00ч. пред входа на Националния исторически музей (Резиденция "Бояна") ще започне инициативата "Масово нощно каране 2021".
***
Айтос.
От 13.00 часа в района на кръстовището срещу Горското стопанство в Айтос ще се проведе протест под надслов „Стига жертви", във връзка с тежкото пътнотранспортно произшествие от 13 септември.
***
Бургас.
От 10.00 часа в Център за съвременно изкуство и библиотека и в Културен център "Морско казино" ще започне Фестивал на анимационния филм в Бургас 2021.
***
Добрич.
От 10.00 ч. пред сградата на Младежкия център ще се състои инициативата „Голямата размяна на учебници и учебни помагала".
***
Добрич/Пчеларово.
От 19.00 ч. в артистичния дом на оперната певица Константина Петкова ще се състои концерт на Камелия Тодорова и Станислав Арабаджиев.
***
Ловеч.
От 8.45 часа в храм „Св. Троица" митрополит Гавриил ще оглави Архиерейска Заупокойна света Литургия, а от 10.00 часа той ще отслужи Акатист на Пресвета Богородица.
***
Русе.
От 11.00 ч. ще се проведе традиционният Римски пазар на „Сексагинта Приста".
***
Стара Загора.

От 10.00 часа на езеро „Загорка" ще започне завладяваща обиколка „Образи и скрити символи" от поредицата безплатни градски турове „Стара Загора - неразказани истории по правите улици".
***
Стара Загора/ село Богомилово.
От 10.00 ч. на площада в село Богомилово ще се състои Първи празник на лютеницата и зимнината.
***
Стара Загора.
От 10.00 ч. в РИМ - Стара Загора ще се състои ученическо ателие „Ученически тапети с перо и мастило".
***
Стара Загора/ село Змейово.
От 18.00 ч. на площада в село Змейово ще се състои пета среща на родовете от селото „Да помним и тачим паметта на дедите".
***
Ямбол.
От 9.00 ч. в Градския парк на Ямбол ще се състои Паневритмия, която е част от фестивала „Здравей, Здраве!" .
***
Ямбол.
От 10.00 ч. в Градския парк на Ямбол ще се проведат дихателни упражнения за раздиване на мощен дихателен капацитет, които са част от фестивала „Здравей, Здраве!" .
***
Ямбол.
От 11.00 ч. Лятното кино" ще се състои инициативата „Новите реалности и вашата лична матрица на успеха", която е част от фестивала „Здравей, Здраве!".