Хора с доста различен профил са очаровани от проекта на Петков и Василев
Секция: ПОЛИТИКА
18 Септември 2021 17:43
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Хора с доста различен профил са очаровани от проекта на Петков и Василев

/КРОСС/ Протестът започна с надежда, премина в омраза по едно време, след това остана намръщен. Това каза в предаването "Офанзива" по Нова Нюз социалният антрополог Харалан Александров.

Като че ли надеждата се отдели от лицата на протеста. Двамата министри Кирил Петков и Асен Василев напуснаха правителство към бъдещето с новия проект и намръщените лели и чичковци останаха в служебното правителство, заяви Александров.

Партиите на протеста претърпяха политически провал с невъзможността да съставят правителство и морален провал с начина, по който си общуваха. Има отчаяна нужда да бъде продължено очакването за промяна. В предишните два парламента не се случи промяната, която ни беше обещана, затова е важно тя да бъде отместена напред в бъдещето, коментира социалният антрополог.

Хора с доста различен профил изглеждат очаровани от профила на новия проект. Хората копнеят промяната да продължи и да бъде отместена в бъдещето. Самото разочарование от това, което се случва, ражда надеждата, каза още Харалан Александров.