EVN Топлофикация напомня на клиентите да приключат с ремонтите по сградните инсталации до 30 септември 2021 г.
Секция: ИКОНОМИКА
21 Септември 2021 10:38
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 EVN Топлофикация напомня на клиентите да приключат с ремонтите по сградните инсталации до 30 септември 2021 г.

/КРОСС/ EVN Топлофикация извършва подготовка за следващия отоплителен сезон 2021/22 г. в Пловдив. В тази връзка е необходимо клиентите на дружеството да приключат с извършването на ремонти по сградните инсталации най-късно до 30 септември 2021 г. След тази дата започва поетапна проверка за готовност на вътрешните отоплителни инсталации (ВОИ) на сградите за старт на отоплителен сезон.

В случай на продължаващи ремонтни дейности, умоляваме клиентите да ни информират с поставяне на съобщение на вратата на абонатната станция в сградата или чрез обаждане на денонощен телефон 0700 1 7898. Целта е да се избегнат евентуални течове при запълване на вътрешната инсталация. Дружеството обръща внимание, че с цел предпазване от корозия или механични повреди вътрешните отоплителни инсталации (ВОИ) са пълни с топлоносител целогодишно. Инсталацията се дренира единствено и само в случай на авария или при изрично писмено заявление от клиент за извършване на ремонтни дейности.

Готовността за запълване на вътрешните отоплителни инсталации (ВОИ) след приключването на ремонта се декларира в EVN Офис в Пловдив чрез подаване на заявление, подписано от упълномощеното лице.