Антъни Джошуа взима €17,5 млн. за бой с Усик
Секция: СПОРТ
21 Септември 2021 18:42
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Антъни Джошуа взима €17,5 млн. за бой с Усик

/КРОСС/ Антъни Джошуа ще заработи 17,5 млн. евро за боя с Александър Усик в събота на стадион „Тотнъм" в Лондон, разкриха британският таблоид „Мирър". Сумата е с 50 процента повече от тази, която шампионът взе за последния си мач срещу Кубрат Пулев през декември. А увеличението е благодарение на падналите ограничения, свързани с коронавируса.

Футболната арена е с капацитет 63 000 места и се очаква те да бъдат запълнени.

Джошуа има на сметката си 24 победи, от които 22 с нокаут и само една загуба. През декември той защити титлите си на WBA, IBF, WBO и IBO в тежка категория на профибокса, като нокаутира Кубрат Пулев в 9-ия рунд.

Същевременно Усик с антураж от 6-има души пристигна в Лондон с частния си самолет. „Антъни, здравей! Вече съм тук!", поздрави закачливо украинецът съперника си.

Три дни преди боя се оказа, че Александър е качил 10 кг и се очаква да тежи 105-107 кг. „Знам, че Антъни е отслабнал. А моето тегло? Та нима не ми личи - продължи с чувство на хумор украинецът. - Не се смятам за аутсайдер. Имах много тежки тренировки. Излизам на ринга и правя това, което трябва. А и не страдам от това, че хората не ме дооценяват."