Смъртта на 22-годишна YouTube звезда разтърси Америка
Секция: ЛЮБОПИТНО
22 Септември 2021 14:21
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Смъртта на 22-годишна YouTube звезда разтърси Америка

/КРОСС/ Изчезването и последвалото откриване на тялото на известна американска звезда в YouTube и Instagram от седмица е тема номер едно по страниците на американските издания.

22-годишната Габи Петито бе в неизвестност от края на август. Преди дни в природен парк в щата Уайоминг бе открито тяло на млада жена, а последвалата аутопсия установи, че това е именно изчезналата блогърка. Към момента нейният приятел също е в неизвестност, но според родителите на Габи той просто се укрива.

Приключението с белия кемпер

В началото на лятото Габи заедно с годеника си Брайън Лондри тръгват на кемпинг тур из националните паркове на САЩ. Приключението им е широко популяризирано в YouTube и социалните мрежи.

Двамата пътуват с бял кемпер. Последното съобщение, което родителите й получават от нея е на 30 август и гласи: "Нямам покритие в Йосемит". Става въпрос за голям национален парк в Калифорния.

Две седмици преди това между Габи и Брайън възниква скандал, който завършва с викане на полиция. Тогава младата жена плаче пред униформените и се оплаква, че не се чувства добре психически и емоционално. Споделя им, че напоследък с годеника си се карат доста. След изчезването на Габи от шерифския департамент в Моабо разпространиха и кадри от полицейската кола, запечатали разстроената блогърка.

В доклада на екипа е записано, че Габи е ударила Брайън след голям скандал помежду им, но полицаите си тръгват като ги посъветват да бъдат по-добри един към друг.

След въпросната история постовете на Габи стават доста странни, както и съобщенията, които изпраща до семейството си. Родителите й смятат, че те не са писани от дъщеря им, защото били със съвсем различен стил.

През септември Брайън Лондри се завръща в дома на родителите си, но без Габи. Той не осъществява контакт нито с полицията, нито с нейното семейство. Когато се стига до неговия разпит, той отказва да сътрудничи на разследващите. Вместо това стяга раница с багаж и заминава към следващия природен парк във Флорида.

На 14 септември годеникът е обявен в неизвестност от родителите му. От тогава започва и неговото издирване, което към момента е безуспешно.

Последният пост на Габи в Instagram е отпреди 3 седмици. В него тя пише "Честит Хелоуин", заедно с дузина снимки, на които се усмихва широко. Странното е, че това се случва два месеца преди обичания от американците празник.