Кубрат Пулев ще учи "Политика и бизнес" в УНСС
Секция: СПОРТ
22 Септември 2021 18:04
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кубрат Пулев ще учи "Политика и бизнес" в УНСС

/КРОСС/ Боксьорът Кубрат Пулев, европейски шампион в тежка категория и Спортист на годината на България за 2012 г. посети УНСС, за да се запише в избраната от него магистърска специалност "Политика и бизнес".

От обучението си в УНСС очаквам да натрупам много нови знания, които да са ми полезни в бъдеще. Наясно съм, че тук професионализмът е на много високо ниво", коментира Кубрат Пулев.

След попълването на документите той се срещна с проф. д-р Цветана Стоянова, зам.-ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики, проф. Георги Янков, основател и дългогодишен ръководител на катедра "Политология" в УНСС, доц. д-р Елена Симеонова зам.-декан по учебната работа и в.и.д. ръководител на катедра "Политология". Те проведоха дискусия за политическата обстановка в България, пандемията и спорта. От страна на Кубрат Пулев на срещата присъстваха още Антоний Кадиев и Ивайло Коцев.

Проф. Янков подари на Кубрат Пулев авторската си книга "Най-успешните български министър-председатели" с персонализирано послание за него, а проф. Стоянова му връчи енциклопедията, издадена по случай 100-годишнината на нашия университет - "Министър-председатели, министри и висши представители на законодателната власт - преподаватели и випускници на УНСС".