Силвия Петкова се сбогува със сцената
Секция: Шоубизнес
23 Септември 2021 18:43
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Силвия Петкова се сбогува със сцената

Звездата от "Пътят на честта" благодари на колегите си за хубавото време заедно, в сериала влиза Дария Митушева

/КРОСС/ Актрисата Силвия Петкова, която в последно време е много популярна с играта си в сериала "Пътят на честта", явно е решила да приключи ангажиментите си в "Театър София". Тя загатна за това в социалните мрежи с мисъл на Жан-Люк Годар:

"Зад театъра стои животът, а зад живота стои театърът" и добави:"Благодаря ви, приятели за всичко".

На кадъра е с колегите си Неда Спасова, Симона Халачева, които се снимаха в друг сериал на Нова - "Откраднат живот", актьорът Росен Белов и режисьора Калин Ангелов.
Снимката вероятно е от репетициите на новия спектакъла "Цветята" от Теодора Иванова-Додо, който подготвят в театъра. Силвия Петкова трябваше да участва в постановката. Актрисата, която винаги е толкова истинска и завладяваща, във всяка героиня, в която се превъплъщава, засега ще се изявява от малкия екран като Кера от "Пътят на честта".

В "Театър София" тя направи отлична роля в постановката "Съгласие", която за съжаление вече не се играе. Друга много готина актриса, също позната от "Откраднат живот" - Дария Митушева влиза в състава на втория сезон на "Пътят на честта". Тя описа работата си така:

"Когато трите летни месеца се превърнат в 40 отдадени епизода. А, от днес и с моето особено присъствие. Изследване, което съм щастлива, че ми се случи. Благодаря".