СДВР със сериозни мерки за дербито „ЦСКА-София” и ПФК „ЛЕВСКИ”
Секция: СПОРТ
24 Септември 2021 16:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
СДВР със сериозни мерки за дербито „ЦСКА-София” и ПФК „ЛЕВСКИ”

/КРОСС/ Столичната дирекция на вътрешните работи ще предприеме всички необходими мерки за охрана на обществения ред и безопасност на движението в столицата във връзка с предстоящото дерби на 26 септември/неделя/ от 16.30 часа на Национален стадион "Васил Левски".

Преди, по време и след провеждане на спортната среща полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града.

Провеждането на спортни състезания с професионален характер на открито се допуска с публика при заемане на не повече от 30 % от капацитета, използване само на седящи места при заемане на всяка трета седалка, спазване на физическа дистанция от най-малко 1.5 м и носене на защитни маски за лице от посетителите.

На изградени контролно - пропускателни пунктове в района на спортното съоръжение, полицейски служители ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболния мач и ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри/.

Предприети са стриктни мерки за недопускане на зрители, които имат наложена забрана за посещение на спортни мероприятия.

Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет или взета от касите на стадиона.