Xiaomi стартира продажбите на Redmi 10
Секция: Технологии
04 Октомври 2021 17:37
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Xiaomi стартира продажбите на Redmi 10

/КРОСС/ Xiaomi стартира продажбите на новите смартфони от серията Redmi - Redmi 10 в България. Устройството е снабдено с пълен набор от важни подобрения в сравнение с предшественика си и представя първата 50-мегапикселова камера с висока разделителна способност, 90Hz 6.5" FHD+ AdaptiveSync дисплей, мощен чипсет и елегантен дизайн, което прави изключителната производителност достъпна за все повече и повече хора.

Redmi 10 се предлага с флагмански функции за смартфон от този калибър, за да осигури производителност, която надхвърля очакванията. Стойността на Redmi 10 говори сама за себе си. Неговата изключителна 50-мегапикселова камера за снимки с висока разделителна способност е първа по рода си в своята категория, което прави перфектната фотография достъпна за всички. Но също така смартфонът може да се похвали с честота на опресняване от 90Hz и високопроизводителен хардуер, което прави Redmi 10 най-добрият претендент в своя сегмент.

Преоткрийте преживяването с базов модел смартфон с невероятно добра камера и дисплей.

Основната 50MP камера на Redmi 10 улавя забележително съдържание с невероятни детайли. Придружена от 8MP ултраширокоъгълна камера, 2MP макро камера и 2MP сензор за дълбочина, Redmi 10 дава свободата да улавяте разнообразни моменти и различни ситуации. Устройството също така включва набор от стилни филтри, които добавят уникалност на вашите снимки, както и панорамни селфита, идеални за кадри с много хора, така че да заснемете всички ваши приятели.

По отношение на дисплея му, Redmi 10 се предлага с голям 6.5-инчов екран с FHD+ резолюция и честота на опресняване от 90Hz за безпроблемно превъртане и плъзгане по екрана, създавайки истинско удоволствие за очите ви. В комбинация с технологията AdaptiveSync, Redmi 10 автоматично регулира честотата на опресняване на съдържанието, като поддържа батерията по-дълго, и повишава честотата на опресняване само за моментите, когато реално има нужда от нея. Освен това смартфонът разполага с режим за четене 3.0, за да не натоварвате очите си, докато прелиствате любимото си съдържание.

Преживяване от ново поколение, демонстрирано в елегантен и стилен дизайн

Redmi 10 е задвижван от 2.0GHz осемядрен процесор MediaTek Helio G88. Използвайки светкавично бърз графичен процесор, Redmi 10 извежда мобилната производителност на изцяло нова висота с мощен хардуер и функции от следващо поколение. С голяма батерия от 5000 mAh, 18W бързо зареждане и вградено зарядно устройство от 22,5W, Redmi 10 помага да се справяте без проблеми със своите задачи.

Redmi 10 има елегантен и стилен дизайн. Предлага се в 3 красиви цвята: матови Carbon Gray и Pebble White с класическо, гладко покритие, защитено от пръстови отпечатъци, и лъскав Sea Blue с красива текстура. В допълнение, Redmi 10 се предлага с MIUI 12.5 и предлага завладяващо аудио изживяване със своите двойни високоговорители.

Redmi 10 идва в два варианта - 4GB+64GB и 4GB+128GB, достъпни за продажба в официалните канали на Xiaomi.