Започнаха снимките на сериала „Аз и моите жени“
Секция: КУЛТУРА
07 Октомври 2021 11:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Започнаха снимките на сериала „Аз и моите жени“

/КРОСС/ Започнаха снимките на най-новия телевизионен сериал на обществената телевизия - 6-серийната комедийна драма „Аз и моите жени", която тръгва в ефира на БНТ 1 през пролетта на 2022 г. Продукцията, спечелила на конкурсната сесия за филмопроизводство на обществената телевизия, е хармонично съчетание от сериозни, драматични и социални теми, поднесени с приятен и свеж хумор. Сериалът проследява актуални човешки взаимоотношения, засягащи наболели проблеми на съвременното общество и ни прави съпричастни на трагикомичния сблъсък на някои модерни европейски виждания с разбиранията на част от българите днес. Сценарият е дело на Теодора Маркова, Невена Кертова и Георги Иванов, режисьор е Боя Харизанова, а оператор - Борис Луканов.

„Аз и моите жени" разказва историята на хирурга Филип (Димитър Живков), озовал се в паралелна връзка с две различни жени - Кристина (Мария Сотирова) в София и Мая (Христина Джурова) в Бургас. Но двата коренно противоположни свята, в които заживява, не са плод на негова случайна слабост, а огледален образ на собственото му раздвоение и кризата на личността, в която е попаднал, търсейки удовлетворението и смисъла в забързания консуматорски живот около себе си. В ролята на най-добрия приятел на Филип - д-р Крумов - зрителите ще видят актьора Башар Рахал.

Сюжетът на сериала представя последиците от консуматорския живот на високи обороти, превърнал се в основна болест на модерното общество. Житейските терзания на героите ще ги доведат и до поредица от комични ситуации. „Аз и моите жени" е комедийна драма, в която ще се преплетат потисканите желания, търсенето на щастието и кризата на средната възраст.

В главните роли зрителите ще видят актьорите Димитър Живков, Мария Сотирова и Христина Джурова. Участват още Башар Рахал, Росица Александрова, Димитър Баненкин, Явор Ралинов, Красимир Митов, Райна Караянева, Емануела Шкодрева, Чавдар Монов, Красимир Добрев и други.