Калоян Паргов: 33 символизира епохата на Христос в Библията
Секция: ПОЛИТИКА
13 Октомври 2021 14:51
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Калоян Паргов: 33 символизира епохата на Христос в Библията

/КРОСС/ Номер 6 е оценка - най-добрата за работата на Румен Радев и Илияна Йотова до момента, заяви лидерът на БСП - София

33 символизира епохата на Христос в Библията. Така председателят на БСП - София Калоян Паргов коментира жребия в ЦИК и изтегления за „БСП за България" номер за явяване на парламентарните избори на 14 ноември.

„33 в християнството е времето, в което човек достига хармония и съвършенство. В нумерологията числото символизира сила, завършеност, баланс, отговорност, грижа и най-висшата степен на любов - тази на Христос към хората", заяви той.

„33 означава високи лидерски умения, способността за привличане на хората, засилено чувство за справедливост и желание за защита на човечеството", обясни лидерът на столичните социалисти.

Калоян Паргов коментира и изтегления номер 6 за Румен Радев и Илияна Йотова за явяването им на президентските избори. „3 плюс 3 е равно на 6. Номер 6 е оценка - най-добрата за тяхната работа до момента. Това е числото на отличниците", категоричен бе той.

„33 и 6 е най-добрата комбинация за президентските и предсрочните парламентарни избори на 14 ноември!", смята Калоян Паргов.