Атанас Атанасов: Разговори с ГЕРБ няма да има
Секция: ПОЛИТИКА
14 Октомври 2021 12:35
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Атанас Атанасов: Разговори с ГЕРБ няма да има

/КРОСС/ Разговори с ГЕРБ няма да има. Нека това им е ясно. Опитват се да пробият изолацията, това е тяхно право, но няма да успеят. Това заяви съпредседателят на „Демократична България" Атанас Атанасов. Политическата криза, в която се намира страната, е в резултат на тяхното управление. В момента другите сили се борят да ги отместят, добави той.

Смятаме, че Лозан Панов има качествата да бъде президент и ще работим за това хората да го разберат, каза още Атанасов.

Той е издигнат от „Правосъдие за всеки", с които имаме много близки точки и сме си взаимодействали. Той е високообразован, самостоятелен човек с особен и твърд характер. Много харесвам такива хора и ги подкрепям, но не бива да очаквате, че ще бъдем единодушни с него по всички теми, посочи той. И добави: „Подкрепихме го, защото той показа, че е абсолютно независим човек при взимане на решения. Държавният глава трябва да е човек, който да се опитва да работи с всички, но да взима сам решенията си, а не да бъде подвластен на една или друга среда".

По думите му в момента държавата действително е в тежка политическа криза. Това се отразява както на социалния живот, така и на икономиката. Трябва да работим за това да измъкнем държавата от тази криза, коментира съпредседателят на „Демократична България".