Серията Xiaomi 11T вдъхнови популярни лица и журналисти да заснемат филми
Секция: Технологии
14 Октомври 2021 17:05
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Серията Xiaomi 11T вдъхнови популярни лица и журналисти да заснемат филми

/КРОСС/ Xiaomi представи най-новата си флагман серия смартфони: Xiaomi 11Т Pro, 11T и 11 Lite 5G NE, както и таблета Xiaomi Pad 5 и безжичните слушалки Redmi Buds 3 Pro.

София, България, 14 октомври 2021 г. - Световният технологичен лидер Xiaomi представи смартфоните от серията Xiaomi 11T, таблетът Xiaomi Pad 5 и слушалките Redmi Buds 3 Pro. Част от тези продукти вече са налични и на българския пазар. На специално събитие трикратният носител на наградата „Най-добър режисьор" Башмоушън и телевизионната водеща и актриса Мария Силвестър акцентираха върху ключовите характеристики на новите продукти на Xiаomi, потапяйки участниците в света на кинематографията.

По време на изцяло персонализираното събитие гостите бяха въвлечени в заснемането на 4 кратки филма, вдъхновени от популярни холивудски продукции, като те самите бяха поставени в различни филмови роли. Филмовата продукция се осъществи единствено с флагмана Xiaomi 11T Pro, създаден с цел да вдъхнови креативността на потребителите и да ги потопи в магията на киното. Специален гост на събитието беше Графа, който отличи победители сред отборите в четири категории - „Нестандартен подход към сценария", „Най-добро операторско майсторство", „Най-добра импровизация" и „Най-добра актьорска игра".

„В Xiaomi потребителите са в сърцето на всичко, което правим, затова и залагаме на иновативни решения. Вчера представихме няколко такива продукта - не просто най-новите, а флагман продукти - такива, които ни помогнаха да постигнем 126% ръст в премиум сегмента за последната година. За Q2 тази година постигнахме позиция №1 по продажби на смартфони в Европа и №2 за целия свят. Успехът ни се дължи на факта, че предоставяме достъпни иновации. В следващите 10 години Xiaomi планира иновации на стойност 10 милиарда долара. Компанията ще продължи да усъвършенства премиум смартфон предложенията си, а само в рамките на следващите 5 години планира инвестиция от 5 милиарда долара за развитие на 5G в нашата екосистема", споделя Николай Нанков, Country Manager на Xiaomi за Bulgaria.


Xiaomi 11T Pro

Флагманът Xiaomi 11T Pro идва на световния пазар с патентованата 120W Xiaomi Hypercharge технология, която позволява 100% зареждане само за 17 минути*. Той притежава не само ултра производителност, но и мощна тройна камера с професионален 108MP широкоъгълен, 2x телемакро и 120° ултраширокоъгълен обектив, както и запис на 8K и HDR10+, позволяващ заснемането на кинематографски кадри със същата интелигентна ISO технология, която присъства в цифровите фотоапарати.

Истинската мощ на Cinemagic е гарантирана чрез впечатляващ дисплей, защитен с най-здравото Gorilla® стъкло до момента, а функцията True Display автоматично регулира цветовата температура според обкръжаващата среда с цел да предпази максимално очите на потребителя. Не по-малко впечатляващ е и потапящият звук Dolby Atmos® и специалните двойни високоговорители със SOUND BY Harman Kardon

Продажбите на Xiaomi 11T Pro стартират в началото на месец Ноември на препоръчителни крайноклиентски цени от 1299 лв. във варианта 8GB+128GB, и 1399лв за варианта 8GB+256GB памет. Моделът ще се предлага в три цвята: Moonlight White, Meteorite Gray и Celestial Blue.


Xiaomi 11T

Xiaomi 11T продължава мисията си да направи Cinemagic достъпен за всички, предлагайки идентични три камери 108MP + 8MP + 5MP , съчетани с режими за кино с изкуствен интелект с едно кликване с цел да се прецизират триковете на професионалните кинематографисти. Чрез функциите Time Freeze, Night Time-Lapse и Magic Zoom се постигат сложни снимки само чрез един клик, а най-слабите звуци стават лесно доловими по кинематографичен начин с опцията Audio Zoom. Устройството има 6.67-инчов AMOLED дисплей с 120Hz опресняване, който предоставя изключителна чистота, повече от 1 милиард цвята, грижа за очите на потребителя и честота на дискретизация, благодарение на която и най-лекото докосване на екрана позволява заснемането на перфектни кадри във всеки миг.

Xiaomi 11T e наличен в официалната партньорска мрежа на Xiaomi на препоръчителни крайноклиентски цени от 999 лв. за варианта 8GB+128GB и 1099лв за варианта на паметта 8GB+256GB. Моделът ще се предлага в три цвята: Moonlight White, Meteorite Gray и Celestial Blue.



Потребителите, които закупят и активират Xiaomi 11T Pro и Xiaomi 11T между 15 октомври 2021 г. и 14 ноември 2021 г. в който и да е било официален канал за продажби (онлайн или офлайн) на Xiaomi на територията на България, имат право на еднократна безплатна услуга за ремонт в местния сервизен център на Xiaomi по време на първите шест месеца след покупка, ако екранът на продукта е повреден или дефектира в резултат на неволно действие на потребителя, дори и при неволно падане. Ремонтът и подмяната на екрана са безплатни, като от потребителите се изисква да се свържат с оторизирания сервизен център на Xiaomi - Сръчко Сервиз ЕООД и да представят фактура или касова бележка за покупката.


Xiaomi 11 Lite 5G NE

Xiaomi 11 Lite 5G NE е с флагманска производителност и изключително лек корпус и тънка горна и странична рамка. Неговият 6,55-инчов AMOLED дисплей поддържа 10-битов TrueColor и Dolby Vision® за изключително качество на картината с ярки цветове на екрана, контраст и невероятни детайли. Смартфонът осигурява най-доброто в класа си заснемане на кадри с 64МР основна камера, 8МР ултраширокоъгълна камера и 5МР телемакро камера, както и редица функции, режими и филтри за кинематографично видео.

С помощта на Мобилната платформа Qualcomm® SnapdragonTM 778G 5G при Xiaomi 11 Lite 5G NE използва 5G** мощността, за да подобри ежедневното потребителско изживяване. Потребителите могат да заснемат и HD видеоклипове без забавяне и да се наслаждават на кристално чисти видео разговори. Устройството е оборудвано и с батерия с капацитет 4250 mAh и 33W бързо зареждащо зарядно устройство, което презарежда смартфона изключително бързо.

Xiaomi 11 Lite 5G NE ще е наличен на българския пазар в официалната търговска мрежа на бранда в края на месец Октомври на цени от 799лв. за варианта 8GB+128GB и 849лв за варианта на паметта 8GB+256GB. Моделът ще се предлага в пет цвята: Snowflake White, Peach Pink, Bubblegum Blue, Truffle Black и Mint Green.

 

Xiaomi Pad 5

За първи път в България Xiaomi представи и таблет, а именно Xiaomi Pad 5 , който осигурява първокласно мобилно изживяване и е подходящ както за работа, така и за забавление. С него производителността е значително подобрена - благодарение на продукта можете да сканирате документи с 13MP камера, да пишете на ръка и да се включвате в конферентни разговори с 8MP предна камера.

Яркият му 11‘‘ WQHD+ 120Hz дисплей кара цветовете да оживяват, а дори най-малките детайли са по-видими от всякога. Дори да се налага да прекарвате повече време пред таблета, очите ви ще са максимално защитени - вграденият режим Low Blue Light осигурява ясно, безопасно изживяване при гледане. Звукът на Xiaomi Pad 5 е не по-малко впечатляващ - големите четириядрени високоговорители, които предлагат сила и отчетливост, а Dolby Atmos® потапя потребителите в завладяващо звуково изживяване с несравнима дълбочина.

Xiaomi Pad 5 вече е наличен на българския пазар на цени от 699 лв за варианта 6+128GB и 799лв за варианта 6+256GB. Той ще се предлага в два цвята на българския пазар: Pearl White и Cosmic Gray.


Redmi Buds 3 Pro

Безжичните слушалки Xiaomi Redmi Buds 3 Pro разполагат с двойни микрофони, които филтрират фоновия шум и генерират специални звукови вълни, създавайки наистина завладяващо слушане за своите потребители. Този механизъм позволява четири режима на ANC и допълнителни режими на прозрачност за различни сценарии. Слушалките позволяват и превключване без усилие между две устройства. Redmi Buds 3 Pro са идеални за пътуване - те разполагат с до 6 часа живот на батерията с едно зареждане. А в натоварените моменти само едно 10-минутно зареждане позволява до 3 часа използване на слушалките.

Xiaomi Redmi Buds 3 Pro вече могат да бъдат намерени на българския пазар на препоръчителна цена от 129 лв. в два цвята: Graphite Black и Glacier Gray.

Продуктите на Xiaomi присъстват в повече от 100 страни и региони по света. През август 2021 г. компанията влезе в списъка на Fortune Global 500 за трети път, като се класира на 338-о място - с 84 места по-нагоре в сравнение с миналата година.

* Данните са получени от лабораториите на Xiaomi.
** 5G свързаността може да варира в зависимост от регионалната наличност и поддръжката на местния оператор.


За Xiaomi Corporation
Xiaomi Corporation е основана през април 2010 г. и е включена в Хонконгската фондова борса на 9 юли 2018 г. (1810. HK). Xiaomi е компания за потребителска електроника и интелигентно производство със смартфони и интелигентен хардуер, свързани с платформата „Интернет на нещата" (IoT)

Възприемайки визията „Да бъдем приятели със своите потребители, да бъдем в техните сърца като любима компания", Xiaomi непрекъснато се стреми към иновации, висококачествен потребителски опит и оперативна ефективност. Компанията неумолимо създава невероятни продукти на разумни цени, осигурявайки възможност на всички по света да се радват на по-добър живот чрез иновативни технологии.

Xiaomi е един от световните лидери на пазара за смартфони. Пазарният дял на компанията по отношение на доставките на смартфони я класира на №2 позиция в световен мащаб през второто тримесечие на 2021 г. Компанията е създала водещата потребителска IoT платформа, към която са свързани повече от 374.5 милиона интелигентни устройства към 30 юли 2021 г., като изключим смартфоните и лаптопите. Продуктите на Xiaomi присъстват на повече от 100 страни и региони по света.През август 2021 г. компанията влезе в списъка на Fortune Global 500 за трети път, като се класира на 338-о място - с 84 места по-нагоре в сравнение с миналата година.

Xiaomi е част от Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index и Hang Seng China 50 Index.