Кои са фаворитите на efbet за спечелване на Шампионска лига този сезон?
Секция: СПОРТ
15 Октомври 2021 12:54
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кои са фаворитите на efbet за спечелване на Шампионска лига този сезон?

/КРОСС/ След един активен и особено бурен период преди началото на Шампионска лига ще открием, че все повече фенове задават и един много важен въпрос: кой ще бъде победител? Трансферните рокади определено промениха силите, на същото мнение са и букмейкърите, както можем да забележим от нострабет-ЕФБЕТ и погледът им към крайния победител. Достатъчно е да обърнем внимание на дългосрочните прогнози в портфолиото на родния оператор, за да открием и кои са отборите с най-голям шанс.

Логично е, че на първо място попада ПСЖ със своята звездна и почти безплатна селекция. След сдобиване с Меси и компания, отборът заприличва на новия Реал Мадрид, но с една особена разлика, футболното наследство тук също не е малко, а и Почетино има какво да каже в сформирането на един безупречен отбор. Да не забравяме, че и хулиганът Рамос е на линия, за да осигури максимална протекция.

На второ място откриваме отново Пеп Гуардьола, за съжаление миналата година се смяташе за основен фаворит, но след поредното разочарование, този път на финала - шансовете му се съкратиха, макар и само със стотни. За сметка на това вече има някои коментари относно представянето на отбора, така че може и тази година да бъде малко по-добра от предишната. Да изгубиш на финала не е най-доброто решение.

Байерн Мюнхен не успя да повтори успеха от 2019 г., макар и да имаше огромно желание и геройско да се опитваше да излезе от тежкото положение в Шампионска лига. Като отбор-хегемон в Бундеслигата, феновете искат международни успехи и ще настояват да ги получат или ще настояват за промени.

Юрген Клоп и компания докери се нарежда на четвъртото място. Противно на очакванията и факта, че неговата впечатляваща селекция можеше да направи чудо в най-престижния турнир, започва да ни подсказва, че английската експанзия сякаш приключва, ако не се вземат кардинални мерки.

На 5-то място ще открием, че шансовете са резервирани за Челси. Това е малко странно решение, особено след като говорим за последният носител на трофея. Разбира се, малко са отборите, които са правили това чудо - да вземат трофей в последователни години и сме съгласни, че точно сините не влизат в тази представа, но все още не можем да бъдем категорични, една селекция, която е усетила вкуса на победата, няма да се остави толкова лесно, а и финалът им не беше срещу по-малко популярен отбор.

Обикновено винаги обръщаме внимание и на отборите с най-ниски шансове на база поставен коефициент. Тази година тази чест се пада на турския Бешикташ и скромният отбор на Малмьо. В процентово изражение, техните шансове са между 1 и 2 % и все пак ще бъде забавно да видим някаква изява от тях или поне свирепа битка, особено в групите.

Тук трябва да подчертаем, че дългосрочните прогнози имат доста предимства, особено в началото на турнира. Все още нищо не е ясно и самата секция продължава да стои активна, в случай, че някои отбори започнат да отпадат, промяната на коефициентите ще бъде осезаема.

В спортните прогнози винаги има риск и ако не ни вярвате, просто си припомнете някои от най-впечатляващите обрати. Нашият съвет е да подхождате разумно, особено след като говорим за начален период на турнира.