Xiaomi представи серията Mi TV P1 в България – цялостна смарт система за забавление
Секция: Технологии
15 Октомври 2021 17:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Xiaomi представи серията Mi TV P1 в България – цялостна смарт система за забавление

/КРОСС/ Изживяването при гледането на смарт телевизия е още по-достъпно с продуктите на цени от 499 лв.

София, България, 15 октомври 2021 г. - Xiaomi представи най-новата си серия интелигентни телевизори Mi TV P1 Series в България. Предлагана в четири различни размера - 55'', 50'', 43'' и 32 инча, серията Mi TV P1 прави изживяването с интелигентно домашно забавление по-достъпно за всеки с цени, стартиращи от 499 лв.

Цялата серия разполага с дисплей без рамки от трите си страни за максимално пространство за гледане с елегантен и стилен дизайн, който се вписва красиво в обстановката на дома. 60Hz LED панелът предлага свръхшироко 178° зрително поле, така че да можете ясно да виждате дисплея, независимо от какъв ъгъл гледате.

Моделите 55", 50" и 43 инча осигуряват първокласно качество на картината с 4K UHD резолюция и поддръжка на Dolby Vision®. По-големите варианти от 55" и 50 инча допълнително подобряват визуализацията с HDR10+, което позволява на телевизорите да генерират висок динамичен диапазон и да направят картината още по-жива и реалистична. За да допълнят зашеметяващите визуални ефекти, и трите модела предлагат MEMC технология, позволяваща на телевизора да възпроизвежда невероятно гладка картина без накъсване.

Всички модели се предлагат с богата екосистема от съдържание с Android TVTM и предварително инсталирани популярни приложения като Netflix, Prime Video и YouTube1. Потребителите могат лесно да прехвърлят съдържание и игри от своите смартфони или таблети, използвайки Chromecast и Miracast2. С вградения Google Assistant2, Mi TV P1 Series е идеалнен за гласови команди в интелигентните домове на потребителите.

Вариантите 55 ", 50" и 43 инча притежават и вграден микрофон на панела, за да могат потребителите гласово да управляват телевизора и всички свързани интелигентни уреди напълно свободно3.


В началото на месец ноември Mi TV P1 Series 55'', 50'', 43'', and 32'' ще бъдат налични в официалните канали за продажби на Xiaomi на територията на България на цени съответно 1199 лв., 1099 лв., 829 лв. и 499 лв.