Борисов към опонентите си: Пак няма да направят правителство
Секция: ПОЛИТИКА
16 Октомври 2021 13:26
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Борисов към опонентите си: Пак няма да направят правителство

/КРОСС/ Председателят на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов и десетки младежи на ГЕРБ посетиха храм Рождество Христово в Шипка. Правителството на Борисов отпусна 1.6 млн. лв. за реконструкцията на храм-паметника. Митрополит Киприян отслужи водосвет и подари на лидера на ГЕРБ ценна икона. 27-метровият купол щеше да падне, но благодарение на правителството на ГЕРБ се възстанови.

"За патриотите, които много обичат да ходят на Шипка, ето - показваме резултати. Колегите от "Да, България", които винаги са се мисли за големи юристи, но спазват закона, когато си искат. Ние сме били виновни, че не четат Конституцията и не са си регистрирали листите в Стара Загора.

ЦИК със своите 15 члена е назначена от Радев - само 4 души са от ГЕРБ, а ние сме им били виновни. 11 техни хора са гласували срещу регистрацията им за изборите. Искат да оправдаят грешките. В ЦИК ще ги подкрепим, но да не ни упрекват", обяви Борисов.

"За двойното гражданство на Кирил Петков мога само да кажа: Четете не само Винету, а и законите! Единственият им проблем е, че сме по-добри от тях - нулева миграция, най-ниските цени, най-евтиния ток. Половин милиард похарчиха за избори.

Само за 5 дни умряха 500 българи! 10 пъти повече от миналата година по това време. Когато цяла Европа се радва на пълни стадиони, ние затваряме, а благодарение на Кацаров и Радев българите умират.

Това ли му е успешното на Радев?! Защо им трябваха 6 месеца да се мотаят с Плана за възстановяване?! Защото в сферата на енергетиката трябваше да обслужат лобистки интереси. Ясни са и фирмите, които ще се възползват от тях.

Извадиха санирането със съфинансиране. Вместо да обновим блоковете в Стара Загора и Казанлък, ние ще дадем парите за батерии и солари. Върнаха и предложението за заеми с предложението на ГЕРБ за грантове. Извадиха и "Напоителни системи", за да не сме конкурентноспособни на зеленчукопроизводителите в другите страни", категоричен бе той.

"Какво ни очаква ли?! Партиите не си говорят, кризата е огромна, инфлацията е чудовищна, пълен хаос! "Доброто управление" на Радев е пик на цените на газа и тока. За Радев пак ние сме виновни.

Учуден съм от наглостта им. Взеха парите от пътищата за пенсиите, но и тях излъгаха и им дадоха 75 лв. Отново няма да се направи правителство, защото всички са в уплах. Да видим как ще управляват, видяхме им кадрите. Предстои и сериозен натиск от Северна Македония. Лично ще проверя дали са поругали български гробове до Кавадарци. Партията е в кондиция, българските граждани няма повече да търпят такова отношение", завърши председателят на ГЕРБ.