Обявиха Motorola Mobility за "Доставчик на решения за мобилна сигурност на годината"
Секция: БЪЛГАРИЯ
21 Октомври 2021 16:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Обявиха Motorola Mobility за "Доставчик на решения за мобилна сигурност на годината"

/КРОСС/ 20-и октомври 2021 - Mobile Breakthrough обяви, че Motorola Mobility, компания на Lenovo, е избрана за носител на наградата "Доставчик на решения за мобилна сигурност на годината" в петата годишна програма на наградите Mobile Breakthrough. Mobile Breakthrough представлява водеща независима организация за проучване на пазара, отличаваща най-добрите компании, технологии и продукти на световния пазар на безжични и мобилни устройства,

Сигурността е в основата на жизнения цикъл на продуктите в Motorola. И тъй като мобилните заплахи продължават да се развиват, а директната обратна връзка с клиентите е ключов принцип при проектирането, Motorola представи ThinkShield за мобилни устройства. С това разширение на портфолиото ThinkShield на Lenovo, Motorola осигурява 360° защита от бизнес клас на корпоративните клиенти, като започва с вградени функции за сигурност от своята надеждна верига за доставки, допълва защитата с хардуер и чиста операционна система и предоставя усъвършенствана сигурност и управляемост чрез опционални решения, базирани на изкуствен интелект, като Moto Threat Defense by Zimperium и moto OEM config.

Судхир Чадага, главен стратегически директор на Motorola, заяви: "С ThinkShield за мобилни устройства даваме на нашите клиенти спокойствието, че техните устройства са защитени с цялостно решение за сигурност и управление на устройства, което осигурява подобрена вградена защита, както и усъвършенствана защита срещу заплахи, базирана на изкуствен интелект, от нашата Moto Threat Defense by Zimperium."


Мисията на годишните награди Mobile Breakthrough Awards е да се отличат постиженията и да се признаят иновациите, упоритата работа и успехите в редица категории за мобилни и безжични технологии. Това включва изчисления в облак, мобилно управление, безжични и широколентови услуги, мобилен анализ, интернет на нещата и много други успехи в мобилната сфера. Всички номинации бяха оценени от независимо жури от експерти в областта на технологиите.

Джеймс Джонсън, управляващ директор на Mobile Breakthrough, сподели: "Смартфоните са в основата на нашия бизнес и личен живот. Kакто компаниите, така и физическите лица се нуждаят от допълнителна сигурност на устройствата си, която да им помогне да защитят данните си и да се предпазят от онлайн заплахи, свързани с идентичността. Това е още по-важно, тъй като използваме телефоните си за дистанционна работа."

Motorola се стреми да предоставя значими иновации. Този дух продължава с ThinkShield за мобилни устройства, за да осигури допълнително спокойствие на клиентите в този свят на все по-нарастващи мобилни заплахи.