Запознайте се с HUAWEI nova 9 – динамичен, стилен и независим смартфон
Секция: Технологии
21 Октомври 2021 18:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Запознайте се с HUAWEI nova 9 – динамичен, стилен и независим смартфон

/КРОСС/ Новият смартфон - HUAWEI nova 9, ще ви впечатли по няколко начина. Стилният и ултра лек дизайн, отличната камера, мощната производителност и дългия живот на батерията са само малка част от елементите, които правят nova 9 изключително устройство. Научете повече за новия HUAWEI nova 9.

Историята зад смартфона

Основата на цялата серия HUAWEI nova е иновацията. От началото на серията през 2016г., смартфон семейството винаги е включвало някои от най-добрите технологии, които HUAWEI предлага - включително дизайн, камера, бързо зареждане, приложения и др. Сега HUAWEI разкрива новото допълнение към nova серията - nova 9. Това е смартфон точно като теб - динамичен, стилен и независим. Той е създаден, за да бъде отличен личен асистент на заети, модерни и креативни хора, които са активни по всяко време на денонощието.


Камера, която позволява да уловиш момента дори през нощта

В днешно време хората живеят пълноценно и са много динамични, дори през нощта. Те искат да могат да уловят красивите моменти, които преживяват, дори и ако осветлението е лошо. HUAWEI nova 9 със своите подобрени режими за дневна и нощна фотография прави това възможно.

Благодарение на Ultra Vision системата, която включва 50-мегапикселова RYYB Ultra Vision основна камера, 8-мегапикселова ултра широкоъгълна камера, 2MP камера за дълбочина и 4cm макро камера, ще можете да заснемате изключителни потрети, панорамни или градски снимки отблизо и далеч. С използването на специалните нощни режими като Extreme Night Shoot и Night Portrait, можете да правите висококачествени, ярки, но не преекспонирани снимки дори при слаба осветеност.

Понякога снимка не е достатъчна, за да запечата специален момент, и затова се нуждаете от видео, за да уловите целия сюжет. Nova 9 предоставя разширени функции за 4K видео като снимане в 4К с предната и задната камера в рамките на един клип, без да го прекъсвате, AIS Video Stabilization и Night Selfie Video

Nova 9 ще ви позволи да заснемете забележителни моменти както на снимка, така и на видео, дори през нощта. Можете да останете динамични през цялото денонощие и да сте сигурни, че никога няма да пропуснете добрата възможност за снимка.

Дизайн, който отговаря на вашия стил

Откакто хората носят своя смартфон винаги с тях, той се е превърнал във важна част от техния стил. HUAWEI nova 9, със своя ултратънък и ултралек дизайн, в два цветови варианта - Starry Blue и Black - е стилен и елегантен аксесоар, който ще подчертае вашия стил. Въпреки че nova 9 разполага с голяма батерия и широк екран, той е ултралек и удобен с дебелина само 7,77 мм и приблизително тегло от 175 г. HUAWEI nova 9 ще ви помогне да изразите индивидуалността си благодарение на стилните си цветове и привличащ окото дизайн.

Живот на батерията, който ще издържи цял ден и цяла нощ

В днешно време хората бързат непрекъснато, затова и очакват устройствата им да поддържат темпото на тяхното ежедневие. Животът на батерията е една от най-големите грижи, с които потребителите се сблъскват докато изпълняват задачите си през деня. HUAWEI nova 9 разполага с 4300mAh Single-Core батерия, за да осигури целодневна поддръжка, като същевременно запазва цялостното устройство малко и леко. Зареждането до 53% отнема само 15 минути, а пълното зареждане - 38 минути, благодарение на 66W SuperCharge. С nova 9 зареждането ще е по-лесно от всякога досега и няма да се налага да забавяте или променяте плановете си заради изтощена батерия.

HUAWEI nova 9 се захранва от 6-нанометровата мобилна платформа Snapdragon 778G 4G. Мощната производителност позволява на телефона да асистира на потребителите си във всички ежедневни дейности. HUAWEI nova 9 разполага и с технологии за течно и графеново охлаждане (VC Liquid Cooling & Graphene cooling films), които интелигентно измерват температурата на смартфона и регулират неговата производителност, за да не загрява и да работи безупречно в дългосрочен план.