Игнатова готви жесток удар по Рачков
Секция: Шоубизнес
24 Октомври 2021 13:09
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Игнатова готви жесток удар по Рачков

/КРОСС/ Раздялата между дългогодишната любима двойка на публикатаДимитър Рачков и Мария Игнатоваще бъде разиграна на театър. Тя е част от сюжета на нов спектакъл, който блондинката подготвя заедно с кумата си Алекс Раева. Именно детективът в „Маскираният певец" по NOVA разкри за предстоящите си планове.

„Подготвяме ново събитие с Мария Игнатова. Няма да издам нито какво ще е, нито кога ще е. Само ще издам, че този път ще участвам с текст, ще пиша",загатна Раева. Според колегите й от панела, именно Игнатова се крие под маската на Заека в музикалното шоу. От две седмици обаче той не се е появявал на сцената на „Маскираният певец", което съвпада с периода от Тя се омъжи за Ивайло Нойзи в края на септември, а Алекс й бе кума.

Самата Алекс Раева обаче се кълне в ефир, че не знае дали дружката й участва в предаването. Игнатова и Раева са дружки от много години - именно затова Мария покани Алекс да й кумува на сватбата. Певицата е най-близката приятелка на блондинката, която също преди много години опита да пee и реализира няколко песни и видеоклипове. Затова пред нея може да сподели всичко, дори и най-тъжните си моменти около драмите с Рачков, които вече са зад гърба й.