Фьодор Емеляненко нокаутира Джонсън още в първия рунд на турнира "Bellator" в Москва
Секция: СПОРТ
24 Октомври 2021 13:09
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Фьодор Емеляненко нокаутира Джонсън още в първия рунд на турнира "Bellator" в Москва

/КРОСС/ Голямата ММА легенда Фьодор Емеляненко от Русия зарадва родината си с нокаут още в първия рунд на турнира Bellator, провеждащ се в Москва. "The Last Emperor" оглави дебютната галавечер на Bellator в Москва.

Фьодор се изправи среща американеца Тимъти Джонсън. Емеляненко показа, че все още го може и се поздрави с победата.

В началото на срещата Джонсън започна с десен прав. Фьодор от своя страна му отвърна с комбинация. Емеляненко вкарва ляв, след което и джаб. Прав десен, ляво кроше, дясно кроше и Джонсън е нокаутиран минута и 46 секунди след началото на рунда.

Това беше 40-та поредна победа за 45-годишната легенда от Русия. Емеляненко навлезе в серия от 2 поредни победи с нокаут в първия рунд. След победата Фьодор сподели следното пред феновете, които празнуваха:

"Благодаря на всички за подкрепата. Това е огромно събитие за нас. Мина известно време, откакто за последно се бих в Русия. Слава богу, че всички успяха да спечелят тази вечер. Вече имаме двама шампиони и ще подготвим още един".

След тази победа Фьодор има 1 оставаща битка от своя договор с Bellator. Той сподели, че планира да се бие, но ако се оттегли, то ще бъде в серия от 2 много добри победи.