Имунизационният център на „Пирогов" с удължено работното време
Секция: БЪЛГАРИЯ
24 Октомври 2021 16:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Имунизационният център на „Пирогов" с удължено работното време

/КРОСС/ От утре имунизационният център на болница „Пирогов", разкрит в медицинския център на болницата, ще работи с променено работно време, съобщават от тази столична болница.

Желаещите да си поставят ваксина могат да го направят всеки ден от 08:00 часа до полунощ . За удобство на гражданите са осигурени 3 медицински екипа в Имунизационния център, които ще работят включително събота и неделя при удължено работно време, съобщиха от „Пирогов".

От там разполагат с достатъчни количества от регистрираните на територията на България ваксини: Comirnaty (Pfizer), Moderna и Janssen, като зареждането се осъществява чрез РЗИ - град София.

За последните четири дни в Имунизационния център на УМБАЛСМ „Н.И. Пирогов" са поставени 1,846 ваксини. „Пирогов" променя от понеделник и цената на бързите антигенни тестове. Гражданите ще заплащат само такса за вземането на пробата, която ще е в размер на 10 лв.

Обособените за целта пунктове се намират пред входа на мултипрофилното спешно отделение на болницата и са с работно време между 08:00 и 18:00 часа.

За всички служители на УМБАЛСМ „Н.И. Пирогов" бързите антигенни тестове остават напълно безплатни.