Костадин Костадинов: Уважаеми госпожи и господа от Конституционния съд, приемете моите почитания към вас
Секция: ПОЛИТИКА
27 Октомври 2021 18:02
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Костадин Костадинов: Уважаеми госпожи и господа от Конституционния съд, приемете моите почитания към вас

/КРОСС/ Уважаеми госпожи и господа от Конституционния съд, приемете моите почитания към вас! Това написа във Фейсбук лидерът на Възраждане д-р Костадин Костадинов, кандидат на партията за президент. Повод са двете последни решения на най-висшите магистрати. Едното е, че назначаването на Кирил Петков за министър е в нарушение на Констисуцията, защото по това време Петков е имал и канадско гражданство. А другото - че полът може да бъде само биологичен.

Българският Конституционен съд унищожи попълзновенията на най-различни финансирани отвън организации за въвеждане на модерните на запад извращения над биологията и у нас, написа д-р Костадинов:

Ето целия пост във Фейсбук на д-р Костадин Костадинов:

Българският Конституционен съд тези дни заслужава да бъде поздравен. Вчера прие, че полът може да има само биологичен смисъл и по този начин потвърди съществуването само на два пола, мъжки и женски. Така той с един удар унищожи попълзновенията на най-различни финансирани отвън организации за въвеждане на модерните на запад извращения над биологията и у нас. Днес с друго решение КС постанови, че Кирил Петков е бил назначен за министър в нарушение на конституцията, защото е бил канадски гражданин.Както е добре известно, институциите в България са тежко зависими и подчинени на кого ли не по света и у нас, но с тези си решения нашите 12 конституционни съдии показаха, че все още има независими и честни институции, подвластни само и единствено на върховенството на закона и българския национален интерес. Уважаеми госпожи и господа от Конституционния съд, приемете моите почитания към вас!