Нова безжична мишка от Genesis – Zircon 550
Секция: Технологии
16 Ноември 2021 11:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Нова безжична мишка от Genesis – Zircon 550

/КРОСС/ Genesis Zircon 550 е най-новата и лека геймърска мишка на компанията. Геймърската мишка е с перфориран панел, който улеснява въздушния поток за ръката и идва с тегло от едва 90 г, което позволява дълги часове на забавление. Има и RGB осветление по продължението на долната част на корпуса, под логото и скролера на мишката. Zircon 550 може да се свърже към компютър по два начина - чрез кабел и безжично (2,4 GHz). Безжичната комуникация се активира чрез наноприемник, който се разполага в самото устройство.

В основата на модела е сензора PixArt PMW3325, чиято чувствителност може да бъде конфигурирана от 200 до 8000 DPI. Според производителя, сензорът управлява ускорение до 20 G и проследява движенията със скорост до 100 инча в секунда. Мишката разполага със софтуер, който позволява промяна на функциите на всеки от седемте бутона за създаване на макро команди, управление на настройките на подсветката и запазване на профили.

Genesis Zircon 550 има ергономичен перфориран корпус с гумени елементи, а в комплекта е включен и USB-C кабел, необходим за работа в кабелен режим и зареждане на мишката. Работата в режим на батерия позволява до 80 часа опериране с мишката в зависимост от зададените настройки и благодарение на автоматичния режим на заспиване.


Genesis Zircon 550 ще е налична в България от началото на декември на цена от около 90 лв. с ДДС от партньорите на официалния дистрибутор PolyComp.