Ищар става звезден ментор в "Гласът на България"
Секция: Шоубизнес
21 Ноември 2021 08:59
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Ищар става звезден ментор в "Гласът на България"

/КРОСС/ Настъпва един от най-трудните, сложни и емоционални етапи в осмия сезон на "Гласът на България" - нокаутите, и в него участниците ще дадат всичко от себе си, за да запазят мястото си в музикалната надпревара по bTV.

Голямата изненада за всички тях, а и за зрителите пред екраните, ще бъде специалният ментор в този етап на шоуто - световноизвестната Ищар. В неделя вечер, точно в 21:00 ч., на сцената последователно ще се представят певците от отборите на DARA и на Любо Киров. Всеки от двата отбора ще стартира с по осем участници в началото на епизода, а до финала му - в отборите ще останат само по трима изпълнители.

С музикалното си изпълнение, всеки участник ще се опита да заеме един от трите стола на сцената и да запази мястото си на него, чак до представянето на последния по ред от отбора му. Стол №1 ще е за този, който се представи най-добре, а стол №3 със сигурност ще е най-опасното място. Напрежението за участниците, но и за треньорите ще е наистина голямо, а след всяко изпълнение тежката дума, кой да продължи напред, ще имат менторите.

"Искам участниците да се забавляват на сцената, да се освободят, да са цветни, емоционални и да ангажират мен и публиката", ще призове хората от своя отбор DARA. А с напредване на изпълненията ще видим колко тежка е раздялата й с всеки, който трябва да си тръгне от отбора й.

"Тук няма неталантлив човек - всеки е готов да бъде голяма звезда!", казва Любо Киров, а след всяко страховито изпълнение, изборът му ще става все по-труден и емоционален. Най-голямата изненада в етапа на нокаутите в "Гласът на България" безспорно ще звездата Ищар, която ще бъде специален звезден ментор за всички участници. Тя ще се включи активно в подготовката на отборите и ще даде много точни и безценни съвети на изпълнителите, от позицията на своя дългогодишен опит и доказано успешна музикална кариера.