Стойчо Младенов се ядоса - отмени почивката на ЦСКА
Секция: СПОРТ
21 Ноември 2021 15:02
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Стойчо Младенов се ядоса - отмени почивката на ЦСКА

/КРОСС/ Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов е извънредно неудовлетворен от представянето на тима против Арда. Въпреки победата с 2:1, " алените " не играха добре и се наложи да правят поврат откакто получиха попадение.

Днес футболистите на ЦСКА е трябвало да имат почивен ден, само че поради посредственото им показване в двубоя против Арда, Младенов е наредил да проведат подготовка в неделния ден, оповестява dsport. Младенов с повече детайлности за състоянието на Бисмарк " Много е болен, има висока температура".

След мача Младенов съобщи , че не понася такова държание , каквото имаха играчите му през първата част и в случай че се повтори, ще падат глави.

"Трябва да заявя ясно и изрично , че такова държание няма да търпя , в случай че се повтори ще падат глави. Аз такова държание не претърпявам . Такова скандално първо полувреме да не помнят да повтарят. Кой го е очаквал? Подготвихме се допустимо най-добре през паузата. Второто, да. Коригирахме и видяхме духа, който ЦСКА би трябвало да има . Недопустимо е такова държание , на който и да било на терена. Играчите са изцяло наясно с нашите условия и цели, те би трябвало да бъдат постигани ", сподели Младенов.