Предстоящи събития в страната на 22 ноември
Секция: История
22 Ноември 2021 07:38
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната на 22 ноември

/КРОСС/***
София.
От 10.00 часа чрез платформата Zoom ще се проведе осмата научна сесия на Ученическия институт на БАН.

***
София.
От 10.00 часа 6-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Борислав Димитров, Атанас Атанасов и още 7 души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа 22-ри състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Николай Мечков, Златко Кънев и още 5 души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа в Hyatt Hotel Regency Sofia ще се проведе Investor Finance Forum - най-голямата финансова и инвестиционна конференция за България и региона.

***
София.
От 10.30 часа 18-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Руслан Любомиров, Йордан Кирилов и още 5 души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.00 часа 12-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Мухаммад Юсуф за кумулиране на наказанията.

***
София.
От 13.30 часа 10-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Николай Сирашки, Асен Макавеев и още двама души, обвинени за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.30 часа 19-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Бисер Петров, Стоян Асенов, Людмил Маринов и Илия Несторов, обвинени за изудване.

***
София.
От 14.00 часа 12-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Цветомир Георгиев Иванов за кумулиране на наказанията.

***
София.
От 19.00 часа в театър „Азарян" ще се състои премиерата на авторския музикален спектакъл „Моят глас" на Камелия Тодорова.

***
Смолян.
От 19.00 часа в Родопския драматичен театър ще бъде представена постановката „Ще те накарам да се влюбиш".

***
Шумен.
От 19.00 часа в голяма зала на ДКТ „Васил Друмев" ще бъде представена постановката „Дойдох си" от Йонка Илиева.