Предстоящи събития в страната на 23 ноември
Секция: Предстоящи събития
23 Ноември 2021 07:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 Предстоящи събития в страната на 23 ноември

/КРОСС/***
София.
От 17.00 часа в зала "Васил Левски" на хотел „Hyatt Regency" държавният глава Румен Радев ще приветства участниците в заключителното заседание на Сесията на Комитета на пълномощните представители на страните-членки на Обединения институт за ядрени изследвания в Дубна, Руската федерация.

***
София.
От 10.00 до 13.00 ч. ПП "Продължаваме промяната" ще проведе консултации с цел постигане на коалиционно споразумение с БСП, "Има такъв народ" и "Демократична България" по темите "Енергетика" и "Икономика".

***
София.
От 15.00 до 18.00 ч. ПП "Продължаваме промяната" ще проведе консултации с цел постигане на коалиционно споразумение с БСП, "Има такъв народ" и "Демократична България" по темите "Транспорт" и "Правосъдие".

***
София.
От 9.00 часа в патриаршеската катедрала "Св. Александър Невски" ще бъде отслужена Архиерейска света Литургия.

***
София.
От 10.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за организиране и ръководене на организирана престъпна група срещу Цветан Василев, Александър Панталеев, Илиан Зафиров и още 15 лица.

***
София.
От 10.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за организиране и ръководене на организирана престъпна група срещу Ахмед Мусто, Абдулкарим Мохамед, Иванка Шехо и Алаа Бассам.

***
София.
От 10.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за образуване и ръководене на организирана престъпна група срещу Илко Паскалев и Станчо Христов.

***
София.
От 11.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за организиране и ръководене на организирана престъпна група срещу Валери Тачев, Иван Тачев, Дончо Дончев и още 7 лица.

***
София.
От 11.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за рекет срещу Антон Илков.

***
София.
От 13.30 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за образуване и ръководене на организирана престъпна група срещу Николай Николов, Динчо Динев, Иво Тодоринов и още 5 лица.

***
София.
От 13.30 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за приготовление за шпионство срещу Николай Малинов.

***
София.
От 13.30 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за образуване и ръководене на организирана престъпна група срещу Етю Тодоров, Росен Тракийски, Веселин Дичев и още 3 лица.

***
София.
От 19.00 ч. в галерия "Къщата на София" ще бъде открита изложбата "1" - лимитирана серия артпринтове от илюстратора Здравко Денев.

***
Бургас
От 11.15 часа в Заседателната зала на Община Бургас ще се състои официална церемония за подписване на Споразумение за побратимяване между градовете Бургас и Улсан, Южна Корея.

***
Бургас
От 14.30 часа в Община Бургас ще започнат заседанията на постоянните комисии към Общински съвет - Бургас.

***
Бургас
От 19.00 часа в Драматичен театър "Адриана Будевска" ще започне постановката „Омразна любов".


***
Видин.
От 10.30, 11.30 и 13.30 ч. в залата на Общинския съвет постоянните комисии към него ше проведат заседания.

***
Котел.
От 10.00 ч. в НЧ „Съгласие - Напредък 1870", голяма зала - централен киносалон, , пл. „Възраждане" 4 ще се проведе обществено обсъждане на План за действие за опазване на популациите на Египетски лешояд (Neophron percnopterus Linnaeus, 1758) за периода 2019 - 2028 г.

***
Пловдив.
От 09.00 ч. В Дом на културата "Борис Христов" ще се проведе заседание на Общинския съвет.

***
Пловдив.
От 09.00 ч. в зала 1 Апелативният съд ще гледа делото по постъпила в съда жалба от К. Г., който в качеството си на длъжностно лице - директор на ДГС Пещера за времето от 20.10.2008 г. до 21.08.2009 г. в гр. Пещера, при условията на продължавано престъпление, не е положил достатъчно грижи за управление и стопанисване на договореното му имущество.

***
Пловдив.
От 09.00 ч. в зала 1 Окръжният съд ще гледа делото срещу С. М., П. Т. и Д. Я, обвинени в длъжностно престъпление.

***
Пловдив.
От 11.00 ч. в зала 1 Апелативният съд ще гледа делото, образувано по жалба на подсъдимите И. П. и Г. Т. срещу присъда на Окръжен съд - Стара Загора.

***
Пловдив.
От 13.30 ч. в зала 1 Апелативният съд ще гледа делото, образувано по жалба на подсъдимия З. Д. срещу наказанието му от 16 години лишаване от свобода за грабеж, придружен с убийство.

***
Стара Загора.
От 19.00 ч. В Драматичния театър ще се играе постановката "Пижама за шестима".

***
Шумен.
От 16.30 ч. в голямата зала на НЧ „Напредък-1969" ще се състои „Нанизи" - представяне на авторски бижута на Ана Возницка.

***
Шумен.
От 17.00 ч. в голямата зала на НЧ „Напредък-1969" ще се състои честване на 25 години от създаването на клуб „Българка".