Предстоящи събития в страната на 24 ноември
Секция: Предстоящи събития
24 Ноември 2021 07:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната на 24 ноември

/КРОСС/***
София.
От 10.00 ч. в сградата на Министерски съвет ще се проведе заседание на служебното правителство.

***
София.
От 10.00 до 13.00 ч. ПП „Продължаваме промяната" ще проведе консултации с цел постигане на коалиционно споразумение с БСП, „Има такъв народ" и „Демократична България" по темите „Здравеопазване" и „Земеделие".

***
София.
От 15.00 до 18.00 ч. ПП „Продължаваме промяната" ще проведе консултации с цел постигане на коалиционно споразумение с БСП, „Има такъв народ" и „Демократична България" по темите „Образование" и „Електронно правителство".

***
София.
От 10.00 часа 12-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Младен Милков, Мария Тръвнева и още 8 души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа 6-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Христо Христов, Петър Бояджиев и още 4 души, обвинени образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа 22-ри състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Мартин Петров и Цветанка Чавкарска, обвинени организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа в БТА ще се състои пресконференция за представяне на доклада „Личен фалит: Социални измерения и икономически ефекти".

***
София.
От 12.00 часа на Алеята на творците на Централните софийски гробища ще се състои поклонението на проф. д. изк.н. Чавдар Добрев.

***
София.
От 13.00 часа чрез платформата Zoom ще се проведе онлайн пресконференция на тема „Грижи при недоносените деца в сезона на респираторно-синцитиалния вирус (RSV)".

***
София.
От 13.30 часа 21-ви състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Николай Димитров, Рейхан Салиев и Велин Майсторов, обвинени образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.30 часа 5-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Даниел Първанов, обвинен за участие в организирана престъпна група.

***
София.
От 13.30 часа 11-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Сезгин Алиибрям, обвинен за длъжностно присвояване.

***
София.
От 13.30 часа 17-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Ивелин Иванов, Евгений Михайлов и още 4 души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група/

***
София.
От 15.00 часа онлайн ще се проведе Петият Годишен форум на неправителствените организации на Американския университет в България.

***
София.
От 16.00 часа в централата на ПП АБВ ще се проведе пресконференция на председателя на партията Румен Петков.

***
София.
От 19.00 часа НЧ „Славянска беседа - 1880" ще се състои десетото събитие от поредицата отворени срещи-беседи между артисти/интелектуалци и публиката - гост ще бъде режисьорът доц. Възкресия Вихърова.

***
София.
От 19.30 часа в Регионален център за съвременни изкуства „Топлоцентрала" ще бъде представен танцов пърформанс „Алея на космонавтите".

***
Бургас.
От 16.00 часа в Бургаската художествена галерия „Петко Задгорски" ще се състои официално представяне на двуезичния албум „Икони от Странджа и региона на Бургас".

***
Бургас.
От 19.00 часа в Държавна опера - Бургас ще започне оперетата „Виенска кръв".

***
Добрич.
От 18.30 часа в Огледална зала „Нели Божкова" ще се състои концертът „Есенни настроения".

***
Добрич.
От 18.35 часа онлайн ще се състои неформално обучение на тема „Доброволчество: Що е то?".

***
Пловдив.
От 9.00 часа в зала 1 на Окръжния съд ще се гледа делото срещу мъж, обвинен за причиняване на пътен инцидент със загинала пешеходка.

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Драматичния театър ще бъде представена постановката „Лъжци по неволя".